Morning!So-so sorry, et ei jätka PÖFFi jutuga (eilne Tom Fordi film... Sõnatu!), aga ülikooli asjad on kuhjunud ja kuhjunud, kuigi ma olen vaikselt igahommik lootnud, et äkki nad lõpuks pika eiramise peale on aru saanud ja jalad alla võtnud ning minema läinud, kedagi teist painama - kuid ei. Ikka vaatavad kurvalt otsa ning ootavad abistavat kätt...


... Igaljuhul mul ongi teiega aega praegu kuskil paar minutit jutustada (mida ma maksimaaalselt kasutan üllatuste peale, mis mind hommikul ootasid kohvi kõrval) ning juba peangi jälle õppima hakkama.. anyyyways-anyhow ...Siin on mu eilne PÖFFi look!

Aa, PS! Minu see kohutav header, mis mul hetkel seal üleval on - LOOOMULIKULT - ei jää selline. See räsitud ja pooleldi-paint'i-looki'iga header on selline ajapuuduse tõttu, kohe ja ma seriously mean - KOHE, kui aega on teen selle paremaks.

(jacket-unknown /scarf-mustang / clutch-monton /jeans-hilfiger /boots-bronx)

Kommentaare ei ole

Postita kommentaar