WO-Men?


Teen siia suhteliselt kiire-"lühi"-sissekande, kuna mul on suhteliselt kiire (loe:pooleldi juba autos ja teel Piritale nomnomima), aga ma lihtsalt tahtsin teid kurssi viia oma viimase aja (või siis okei, olen juba suhteliselt kaua sõltlane olnud...) addictioniga.

Ühesõnaga ma ei tea mis värk mul meeste ehetega ja üle-üldiselt meeste riiete ja asjadega on, aga ma lihtsalt nii kohutavalt armastan neid. Sõrmused, käeketid, kaelakeed, käekellad, kapsunid - you literally name it, I like it.
... Igaljuhul ei tunne ma absull mitte mingit pinget, kui müüjad mind jala tallast pealaeni mõõdavad, kui ma meesteosakonnas asjateadja näoga ringi käin ning XXL kapsuneid proovin ning uhkelt käekelli piidlen. Oehh...

Niisiis, siin on mu addiction!
3 kommentaari

 1. Awesome photos! those guys have some major style.

  xo,Cortnie
  http://stylelustpages.com

  VastaKustuta
 2. Hi,Lisa!
  Great blog! I'm always super excited about new blog finds!!
  I'm actually a menswear designer,and I really enjoy looking at these street styles!
  So inspirational.
  Check out my blog and stories of making it in the industry:
  http://dc2nyconfessions.blogspot.com

  VastaKustuta
 3. Hi!
  Thank you so much!
  I definitely check out yours :)

  VastaKustuta