...It's been a week.

... Ännd.. Mul on jube piinlik selle üle, et inimesed käivad ja uitavad siin blogis ringi ja ma pole ikka midagi update'inud.. Oh well, shame on me. Aga tegelikult, nagu alati on mul sellele ka põhjendused-seletused ja mul on olnud tõsiselt suhteliselt kiired ja samas ka segased ajad.. (Need, kes mind twitteris fallouvivad juba teavad) 


.. Ehk siiis.. A) Põgenesin ma teist nädalavahetust (... eelmine kolmapäev?) järjest jälle linnast Georg Otsa Spasse Saaremaale ära... 


 B) UK' ülikoolidesse kandideerimine oli just täpselt eelmine pühapäev (deadline 15.January.. on mul vist täiesti ajju söövitunud, UCAS oli mu most visited page ever)
... mis tähendab, et..

C) ...Jätsin personal statemendi tegemise just täpselt viimasele minutile... Pärast neid mitmeid-mitmeid noomitusi ja hoiatusi, et jumala eest ära jäta seda viimasele minutile. Mhmh, nicely done, Liisa!.. Õnneks ma selle muidugi valmis sain, *though* ma olen maailma-suurim-põdeja-slash-kahtleja, siis põen ma siiamaani *äkkki oleks ikkagi pidanud midagi muutma*? Sest 4000 tähemärgiga ei ole võimalik KÕIKE/kõiki ära mainida mis mind mõjutanud ja inspireerinud on ja kuidas ma saaks valida selle kõige seast midagi - kuidas saab üks fotograaf/fashionspread/disainer teist ülekaaluda.. + veel aega on nii vähe, oumaigaadoumigaad..võimatu


Mis kõige "naljakam" selle kõige juures on, et ma ise alles harjun selle mõttega, et nüüd tõsiselt kandideerin ja on real-possible-chance, et ma tõsiselt lähen ära ja õpin lõpuks seda mida a tõsiselt tahan õppida ja nüüd on see niii reaalne ja põhimõtteliselt kõik, mis ma hetkel teha saan on tehtud ja nüüd peab ainult ootama... 


Igaljuhul, kõige selle statementide juures ja värgenduste juures on juba üks ülikool mulle saatnud oma Portfolio Submission‏'i soovi, mis tähendab, et asi on nüüd 2x reaalsem ja peab olema 4x tegusam. Või noh tegelikuses peaksin olema.


Aga... Mitte, et mul kogu sellest pressure'ist oleks piisavalt. Peale selle on mul käsil olnud mitu-mitu põnevat shooti, kus ma olen modell olnud (ning ma loodan väga varsti teile tulemusi näidata :) + paar shooti on lähiajal ees...
aa ja avastasin, et mul on mõned valmis pildid vanematest pildistamistest veel teile ka näitamata.  - lotzz of picz comin' zoon


Samuti, kuna mul on juuuube palju pilte arvutis kõikidest nendest pildistamisest mis ever olnud on - ja arvestades fakti, et ma olen maaailmakriitiline enese suhtes, siis pole enamus neist päevavalgusest ja teistest pilkudest unistada osanudkii - siis ma mõtlesin lähipäevil need lõpuks välja otsida ja näidata teile, mis te arvate? :)


vott.. Aga aitab jutust, parem piiluge pilte mu nädalast! :)Ferry coffee.
Bebe
Mornin' crackers 
haha

2 kommentaari