Just-Breathe-And-Reboot


Uus aasta on käes ja ma olen rohkem, kui õnnelik selle üle. Mul on tõesti tunne, et 2012 aastal kannavad vilja kõik need pingutused & soovid, mida ma viimastel päevadel/nädalatel/kuudel aastatel olen teinud/soovinud. Ma vist võin käsi südamel öelda, et 2011 oli vist kindlasti üks kõige õpetlikumaid aastaid mu elus (siiani), kuigi jah, ma pean tõdema, et on tõesti olnud nii head ja rõõmu, kuid samas ka halba ja pettumusi, aga siiski  I can't be more grateful :)! 
Kui lühidalt aasta kokkuvõtta = tegin ma põhimõtteliselt 180 kraadise pöörde ja loobusin olude sunnil päeva pealt tol hetkel oma elu vist ühest suuremast ja tähtsaimast osast - spordist; olin pikaltpikalt niii raskelt haige, et ma ei sooviks seda isegi "vaenlasele" ; hakkasin oma teise suure kire (moe) kallal vaeva nägema; lõpetasin gümnaasium; läksin EKA'sse; sain uusi tutvusi, kes on selle pisikese aja jooksul asendamatult kalliks saanud; jäin ilma inimesest kellest ma väga hoolisin; alustasin oma - vist *emm- pisipisist peale* - ühe suuurima unistuse täide viimist... 
Oehh ma võikski jääda loetlema....


Tunnen, et selle aastaga sai selgeks kõik - mis/kes mängivad rolli minu elus ja kes ükskõik mis olukorras on minu kõrval. Ja jah, see tähendab, et ma ei oskaks vist rohkem olla tänulik ka oma perele, et nad mu soove ja tegemisi toetavad igatepidi ja ei lase mul alla anda (kui ma tean, et minu temperamentsus ja kõikõik kokku võib vahel olla täiesti uskumatu piin :D) ning muidugi sõpradele, kes minuga on nüüd ja praegu. Sest pärast seda aastat tean täpselt, et need kullad, kes minuga on olnud varem - lapsepõlvest peale ja on nüüd, on mu kõrval ka edaspidi. - <3 teie pihta...  ja ofc lugejatele, et te minuga sellesse aastasse ka kaasa tulite ja minuga olete. 
Tänu sellele kõigele võin ma vist nüüd täpselt öelda, mis on minu kirg ning mille poole ma tahan püüelda ja mille nimel pingutan, kes ma olen ja mida tahan saavutada. 
Kõik see kokku, mis on juhtunud, on andnud mulle väga väärtusliku õppetunni, tahte pingutada ning oma unistuste poole püüelda. 
Aitähhid-kniksud-kraapsud teile <3!


Jaa, ma tean et otsapidi võib see jutt imalaks kiskuda blaablaablaa :D.. Ja ma ei ole üldjuhul üldse selline inimene, kes ennast niii laiali laotab ja räägib kõik nii avalikult südamelt ära. Aga tunnen, et 2011 oli just see aasta, mille pärast võin ma oma comfort-zone'st välja tulla.


Niisiiis, kui kõik see kokku võtta - olen ma rohkem, kui valmis uueks aastaks uute lootuste ja muutustega :)! 


Siin, aga minu aastavahetus birdie-look ja ma tegelikult ei läinud üldse nii välja... Ausalt! 


PS! Kui teil on küsimusi vms - Feel free to ask via FORMSPRING or VYOU ! ;)


the dress... the watercolor print..
...

2 kommentaari