Sketching...

Ma ise olen tegelikult juba Saaremaale teel koos oma kulla Eeliniga, et võtta ette üks roadtripp ja veeta maaailmapikk nädalavahetus, nii et ma hetkel katsetan seda schedule värki (natuke kahtlane on see minu jaoks, aga ma loodan et blogspoti schedule toimib... mitte nagu wordpressi oma, kes miunuga vähemalt koostööd ei tahtnud teha)...
...Niisiis pärast eilset südamepuistamist võtsin ma ette sketchimise, et mu püüdlustel ja soovimistel oleks ka tõepõhi all. Ehk nagu te vist aimate või juba eelmisest blogist või siit eelnevatest postitustest olete arusaanud, siis plaanin sellel kevadel UK'sse ülikooli kandideerida... ning, et seda teha, peab olema sketchbook + portfoolio.. Pmts enamustes nõutakse seda. Muidugi mõned koolid, ma olen kuulnud, ei nõua sketchbooki, aga kuna ma enne ükskõik mis suuremat pilti või misiganes loovat asja nkn otsin ja uurin + puurin + kavandan, siis ei ole see minu jaoks võõras teema.


Sõuu, siin on väike sniiik-a-piiiik mu sketchbooki, minu päeva...


... mu mõnusa sossu-lumise-päeva soundtrackid..Jersey Shore is the way of life, baby :D. Mhmh, põhimõtteliselt, kui ma joonistan/kavandan üleüldse tegutsen, siis on oodata kaost mu toas, mu voodis - 99% ajast õppimine ja kogu elutegevus toimub....Ja see siin on veel viisakas staadium.. Just sayin'.
Pile of magazineeesss....
And my life-saver, my best friend...
.. ze break..
and now the part of the day that I loooovvveee... Maailma parim kana+kurgi+tomati salat.. nomnomnom..
... followed by candy & donuts --- Love my lifee <3
Seriously - who needs a man, if you have donuts ?! :D
?!

Kommentaare ei ole

Postita kommentaar