WKND

Terrrreee,


Olen tagasi oma mini-puhkuselt ja tagasi linnas... Okei, mis ma valetan - kere on tagasi, aga mõtted uitavad ikka veel Georg Otsa Spa koridorides..
Mul on tunne, et mul pole ikka ma ei tea, kui kaua nii mõnusat nädalavahetust olnud... Päris ausalt! Muidugi piltidelt on näha, et mitte midagi asjaliku ja märkimisväärset ma korda küll ei saatnud.. Aga.. Vahel võibki ju lihtsalt mitte midagi teha?Ma olen täielik bussi-Rocky. Ma olen vist ainuke inimene ever, kes suudab bussis ennast vigastada... näost?!
We have arrrived..
Juuuuluuuuud!!
Järgmisel päeval võtsime ette Kuresaare vallutamise ja otsisime need kõigekõigemad spotid üles, mille pärast tasub ennast spa-mõnudest võõrutada..
Le lunch ät SADHU.. Maailma mõnusad salatid ja pastad. Thumbs up!

Salad - my love
My lav number 2
Sadhu kõrval on üks käsitöö/kunsti vms pood. Ülijuhul ma selline artsy-hippi-asjade fänn ei ole, aga selles poes püüdis mu silma täitsa mitu asja...Nt see rebane on ausalt minu rahakoti ära bronninud ?! Misseesst et see väike karvane sall on üheksa-null-null-või-something-something-euri... I Need it - NOWWW.
Ja zeee pinkk baaag.. Dear lord #FML
Pärast rasket päeva söömist - poodlemist... Läksime tagasi le lebossee...
waiting for my turnnn.. 
Õhtul jõudsime omadega Chameleon'i... toidu kohta ma ei oska arvamust moodustada, aga ingveri-mee tee on kohe kindlasti yber
Blogging via phone ?! 
Ja pärast seda... it was pretty much THE END :(.
Howw wazz ur weekend ?

Kommentaare ei ole

Postita kommentaar