LNDN = Q&AHello darlings!
Suuured sorrid, et ma nii pikalt vahepeal eemal olin (üleval on fototõestus minu eksisteerimisest #afterphotoshoot), aga nagu ma eelmises postituses mainisin on mu elu hetkel nagu Murphy seadus ehk kui ei ole midagi teha - tahaks niinii väga midagi teha ja kui on siis on kõik-kõik korraga. Ja põhimõtteliselt on mul hetkel nii, et olen oma kõikide tegemistega ühes suures ummikus -- alustades kunstiakadeemiaga-kooliga kus ma praegu käin + kandideerimised Londonisse ka veel...


Ja ma tean, et ma olen suhteliselt ebaviisakas olnud ja ei ole vastanud VYou'le ja Formspringile (ja nendele koolide ja kandideermiste küsimustele etcetc) ja põhimõtteliselt kõik unarusse jätnud... AGA nüüüd pange tähele, võtan ma kogu selle kandideerimise teema ilusti-kenasti kokku ja räägin ausalt ära kuhu ma kõik kandideerin.


Niisiis tegelikult on läbi UCAS'e võimalik kandideerida 1-5 alale, aga kuna mind huvitab kõikidest asjadest kõige rohkem stilistika, siis hoidsin ma peal ka Instituto Marangonil, mille kohta olen ma inimestelt kes seal õpivad päris häid asju kuulnud + nende kontakt isik on ka megasuper naiss. Ehk siis mul tuli kokku 6 valikut.


Fashion Marketing and Journalism - Minu algne valik oli tegelikult Marketing ja Merchandising kooos, aga kuigi mu gümnaasiumi matemaatika oli küll 4 ei tunne ma ennast sellel väga kindlalt (hkhkhmm.. aasta aega pole siinustest ja koosinustest isegi mõelnud?!) ning see course nõuab matemaatilist testi, siiis tegin valiku hoopis journalismi kasuks (just in case)
- Ei, see polnud win by the fault, journalism on tegelikult mind alati huvitanud.


Fashion Promotion & Imaging - See on basically styling, aga samas hõlmab see nii palju muud ka ja see on üks minu top valikutest. Põhimõtteliselt ongi kogu minu personal statement selle pühendatud.. Või noh, stilistikale üldiselt!


Creative Direction for Fashion  - See valik on mind pikalt-pikalt paelunud ja mis mind juba selle ala kirjelduses tõmbas selle poole - "prepares students for a career in the fields of brand identity, marketing, styling, creative direction and art direction" - et see annab head võimalused/teadmised/kõikhea!? üldiselt moemaastikul.


Fashion Design, Styling and Promotion -  Kõik kolm huvitavad mind. Kuigi pean oma portfoliot veits selle course' sõbralikumaks tegema. Aga kõik on veel doable. :)


Fashion Futures with Photography - Pean tunnistama, et selle valiku tegin ma puhtalt selle pärast, et mul oli vaja veel midagi valida. KUIGI fotograafia on mind alati huvitanud, kardan ma siiski, et minu "portfolio" ei ole võrreldav nendega kes sinna veel kandideerivad. + minu tehnilised teadmised on ka suhteliselt algelised ja kogu kursuse ees seletadada "noh see reziim küngastega" (naliiii, auuusalt ma ei ole niii dumb :D) ei pane neid kindlasti kohe naerma, kui pigem nutma :D


+ Fashion Styling - Täielik mesi mu silmadele...oehh, selle kallal ma hetkel nokitsengi ja loodan tänase päeva jooksul paberid ära saata ja ühe asja oma do-do listist LÕPUKS maha tõmmata.


Enihauu.. Loodan, et sain kõikidele küsimustele ilusti vastatud :)! 


Adjöö! 


L! 

Kommentaare ei ole

Postita kommentaar