A Mint, perhaps?

Õugaaad. What's happening to me ?!?! Kaks päeva järjest postitan. Goin' nutzzz I guess.
Igaljuhul, endiselt olen ma superhighenerigabunny hetkel, sest LCF inetrvjuu on TÄPSELT nädala pärast ja mu portfolio ei ole ikka veel see mis ma tast ootasin (no kui aus olla siis tegelikult ootasin, et väiksed pintslid ja pliiatsid ise öösel paberi üles otsiksid ja mõned awesome pildid joonistaksid, aga see selleks)... või noh, paari tunni eest polnud mul veel portfoliot, kui asja - üldse olemaski?!.
Aga see selleks.
Praegu mujal maailmas on fashion weeki'd käimas ja internet on täiesti mattunud erinevate runway + street shot'ide, backstage, beauty shottide ja muude piltide alla. Ma mõtlesin just, et saan vist täitsa julgelt ausalt öelda, et ma vist isegi ootan rohkem pilte stiilsetest editoridest ja kõiksugustest tähtsatest fäshijon inimestest, kui uutest kollektsioonidest ennastest?!
Täpsemalt, siiis miksisin ma kokku oma ühe lemmik tooni (mis on tunginud mu riidekapist juba küünelaki ridadesse ja ei peatu ka seal.onoo) - Mint - hele-sini-roheline vms  - street style piltidest kokku silmailu. 


oeh, aga nüüd ma pean tõesti ennast kokku võtma ja ruttama, et kokku saada oma kulla Lauraga ja veeta paar mõnusat tundi ja siiiiiiiis tagasi õpimise-referaadi-joonistamise-ja kõige muuu kooliga seonduva lainele. wishh me luckkk!
Enzoiii! :)
Photos via: NYMAG & TUMBLR

Kommentaare ei ole

Postita kommentaar