Tumblr hang!

Nädal on möödas ja ma olen pooleldi terve - pooleldi numb sellest metsikust külma lainest... Ja kuigi, et täna oli ainult 7 kraadi külma (mis minu maailmas tähendas seda, et ma läksin välja ilma mütsita ja noh nii kevadiselt --- sest ei ole ju niiii külmm enam ?!.. brrr.), jään ma endale kindlaks, et enne kui 15-20 kraadi sooja ei ole mina vabatahtlikult kodust küll välja ei lähe. Auch, tean et pean oma sõnu sööma.
.. Niisiis, igaljuhul eelmine nädal (või oli üle-eelmine omgomgomg don't know losing track) uue projekti, kavandada paberist kollektsioon (paberifirma kelle jaoks me seda teeme peab oma juubelit ning korraldab mässiv 600 inimesega ürituse ning selle jaoks tehakse moeshow).
Ofc, ma olen iga ülesande poolt, kus ma saan tumblr'is oma aega veeta ja inspiratsiooni otsida ehk põhimõtteliselt looderdada pool päeva arvuti taga ja vaadata pilte ja veel pealekauba öelda, et ma teeen ju koolitööööd?!
Aga igal liiga-hästi-kõlaval-asjal on ka dark-side, sest põhimõtteliselt kõikide asjade deadline millega ma hetkel tegelen on - märts - siis lisab see veel rohkem pinget.
Igaljuhul kuhu ma selle info laadungiga jõuda tahtsin oli see, ett.. Kuna ma olen ennast täiesti segi kamminud tumblris siiis tänane illustratiiivne pildikuhii tuleb seal.


L!

1 kommentaar

  1. Heh, teistel on jaaaa ägemegalahe :D, aga ise omada ... - nääääh, I prefer not to :D

    VastaKustuta