"I like my money right where I can see it..." aka Londoni ostuud!

Bonjouuuur.. Ma ei tea mis minuga viimasel ajal on. Vist laadisin kõik patareid Londonis täis või midagi. Igaljuhul kekslen tänaval täiesti naeratava näoga tööle, noppides nii palju pahaks panevaid pilke kui veel võimalik... Aga teate mis. Mul on t-ä-i-e-s-t-i ü-k-s-k-õ-i-k.
Sest vott, ma olen täiesti õnnelik. Ma ei tea kas see on see nakatav kevad päike, mis mu hommikuti üles äratab (jejeee) ja tekitab igapäev väikest lootust, et saan äkki oma kevade riided välja kaevata (jah, kaevata, nad on täiesti stange alumiste kihtide alla ära kolinud, kuna as you know, talv siin shows no mercy) või hooopis mõnus puuuvilja salat koos kohviga, kes mind oma aromaatsete kutsetega kööki ootavad (mida lauset??).
Niisiiis, mida ma nende kohutavalt labaste metafooridega öelda tahan, et ... Et. Leidke rõõme täiesti lihtsatest asjadest ja pigem selle asemel, et tuhat korda muretseda ja tusane olla - olge rõõmsad. Tean, et esmapilgul tundub jube imelik naeratada või üldse nagu rõõmustada täiesti mitte midagi ütlevate asjade üle, aga proovige see tõesti töötab.
Mina näiteks ei jõua ära oodata, millal saan täna tööle minna ja kärmelt tegutsema hakata.. Jah, kuulsite õigesti, ootan juba millal saaks tööle minna! Sest teate miks, vot kui tööpäev on läbi.. siis vot õhtulõhtul hilja kui ma koju jõuan ootavad mind kaua juba arvutis soojas olnud filmid ja sarjad, mida ma sushi ja muuude nomnom asjade kõrval vaadata plaanin. Vott!
Whuhuhhhh....Täieliku kurjami tunne tekib, aga mõtlesin, et jagatud rõõõm on äkki nakkav rõõm (isegi kui sellel pole mitte mingit otsest põhjust).


Niiii, aga otsestest-reaalsetest-materiaalsetest rõõmudest rääkides... Nagu ma ütlesin, ei olnud ma Londonis teps mitte mina ise? Meaning? Ma ei poodelnud nagu ma ise? EHK - lahkusin 99% kohtadest vähemate soovidega, kui silmadsüdajakäed tahtsid. Aga, kes kannatab see kaua elab (või äkki tuleb see mulle mingil muul moel hästi tagasi? who knows :D). Igaljuhul, oli see tingitud mu pagasi limiteeritud suurusest ja raskusest, mitte sellest et ma olen äkki VÄGA materiaalselt mõtlema hakanud (jah ema, ma tean et sa naerad praegu).


Nii, aga nüüüd mõned Londoni ostud siis lõpuuuuuuuuuks. Ja ma ei hakanud teid vaevama KÕIGEGA mida ma ostsin, et jätsin igasugused nidinadnudinad välja. Kõikkõik on Londoni High-street. Zõuuu endzoii!


Scarfff. MÄLETATE? Rääkisin paar postitust tagasi Aldgate Eastist? Votvotvot!
Läksin LOVE-Magazine järele - Sain. Whuhh. Päev oli defffff, korrras :D
Ja mu super-cheap-wannabe-ray-ban-aviator-sunglasses - 2£ maybe @Primark?
See on tegelikult suuur-suur H&M kott, aga kuna ma ei suuutnud teha üht viisakat (poleks ju palju palutud eksju?) pilti, siiiis jäi see detaili pilt. Palun, aitähh :)!
Jeesh... Kui ma seda vööd nägin, siiis hakkas mu mõte automaatselt tööle Ann Demeulemeester vöö suunas.. Though, Ann'i vöö on 10089787x khuuulim..
Esmapilgul jaa, endal oli ka veits naljakas patsikummi pildistada ja sellest oumaigaadoumaigaad teema teha, aga kuna ma esimest korda nägin seda Anrike peas ja see oli shuppperkhuul (yes, copycat mwuahaha), siis ma lihtsalt pidin selle omanikuks saama. Ja muidugi sellepärast ka, et ma pakkisin ebaloomulikult vähe asju kaasa jättes maha vajalikud asjad... Patsikummid? - so, there you have it! H&M
Sjuupper kõrged "kontori"kingad vms? Though, minu töö onju kontorist väga kaugel. Anyways, meenutasid need mulle vägaväga Marc Jacobsi looomingut......
Ohh, Forgive me father for I have sinned... Või siis kõik mu meessoost sõbrad. Ma tean, ma tean, minu 176cm pikkuse juures peaks ma ainult balleriiinadega ringi vudistama, et "kellegist jumala eeest pikem ei oleks".. Aga ausalt. Could not care less! Man up! :D. Just need 15 v17 cm olidki mul puuudu!
Ketsid mille ma plaanin ära needistada...
Oehh, selle ma ju ostsin eestist?! Igaljuhul, worth mentioning. Väga superluks tooon! Soooovitan nagu soooju saiuuu.. njomnjommm!
Ja ainuke riiideese mille ma muretsesin. Nude-toonis kleit. Super pöörfi suveks, pruuuni-päevitunud-nahaga-ringi tatsamiseks.
Puuunased püksid. Oeh kui kaua ma teid otsinud olen?!
Ännnd.. Mega comfy-patchitud-küünarnukkidega-sweater
needistatud-wannabe-taskuuu juhuuu.. 

1 kommentaar

  1. Sorrrri, mina ja nimede käänamine-väänamine - võimatu ühesõnaga, kohe teen korda ;).

    Jeesh, maailma-fierce asu on see :P

    VastaKustuta