Piktsööör taaim..

.. Jajaja, enam imelikumalt ei saanud seda öelda eksju. Mkmkmkm.... Kuna ma  täna ajasin mööda linna emale sünnipäeva kingitus taga (kuigi hihi, sünnipäev on veel kaugelkaugel, pidin ma siiski ideede ajel kohe tegutsema, et noh see parim kingitus ikka kohe kätte saada :)), siis praktiliselt kirjutan ma ise täiesti high olles sellest kinkimise põnevusest. Mida muide on väga raske talitseda. Sest ühelt poolt tahad kingitus üle anda, sest mega-tead ju, et see on ju iksääääktliii see õige kingitus ja näha seda rõõmu, aga teisalt tead, et sünnipäev on veel kaugel ja õigel päeval on kõik paljupalju õigem. Metsikult raske elu mul eksju... 
Igatahes, see kingituse ralli oli muidugi super hästi ajastatud arvestades seda, et kogu linna liiklus ning kogu kaubandus on veel värviliste munade meeleolus.. Ühesõnaga kingituse koju toomine + linnas liiklemine sõi 2 korda rohkem närve ja 5 korda rohkem aega... ehk siis, varuge aega, kui ringi liiklete!


Igatahes. Nüüd ma olen siin. Ja see on kõige tähtsam.


Kuna ma eile lubasin, et täna näitan lõpuks pilte, mis pole päevavalgust varem näinud.. Ehk siis igasuguste pildistamistest ülejäänud kaadrid. See kõikkõik peaks suhteliselt korraliku ülevaate andma mu erinevatest pildiprojektidest. Aa ja baideeweii, maailmaraske oli teha valikut mida näidata ja mida mitte.. Ühesõnaga põhimõtteliselt pidin keeelama ennast, et mitte kõike lisada, sest neid pilte oleks tulnud siis oioi kui palju.. whuhhh.
Heeereee you go.. enzoiii!


beeebiliisa...MAAAILMA VANIM pilt minust äkki... sorrtzz, pidin lihtsalt mainima


5 kommentaari

 1. Anonüümne4/08/2012

  Ma ei tea, kas keegi on seda sulle kunagi maininud, aga sa oled teatud nurga alt t ä p s e l t Emma Watsoni nägu.

  VastaKustuta
 2. hehe.. Kusjuures mulle on seda päris palju viimasel ajal öeldud :P.
  Viimane kord Londoni lennujaamas tehti must isegi "paparatzo" pilte a'la WTF Emma Watson at the airport vms :D
  Aga aitähh sulle, võtan seda kui komplimenti :P

  VastaKustuta
 3. ma mäletan kui ma olin meganooor alles ja emmel oli sünnipäev, kinkisin talle 2 quick start'i plaadi (see oli ta lemmik bänd siis ja cd oli alles hakkanud liikuma meie kaubanduses) ja ma kogusin sada aastat seda raha :D 250 krooni oli ikka väga suur raha siis ja ma ei jõudnud ära oodata seda õiget päev ja andsin kingituse varem kätte ja ütlesin, aga unusta ära et ma näitasin sulle seda ja siis ma annan sulle õigel päeval uuesti :D :D :D a ta oli nii õnnelik ja jagas kõigiga seda plaati, sest see oli maailma parim plaat :D

  ja nüüd other news - oled sa ikka üks krassiivaja devuška :)

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Heh tean täpselt, mida tunned.. Ma olen maailmasuurim kinkija vist, või noh mulle hullult meeldib kinkida ja see õnnejoovastus teise õnne näha ja oodata kinkimist - nagu jõulud :D!


   Oehh jaa, aitähh ilusata sõnade eest :)!

   Kustuta
 4. pulgakommi pilt on mu lempar!!

  VastaKustuta