Now I ain't sayin' she a gold digger...


I'm so aware, et ma postitan selle postuse täiesti valel päeval ja veel absurdsemal kellaajal (pärast 9 tunnist reaalset töööömaratoni, doesn't seem so weird at all though...) ehk kui mu jutul mingis punktis pole ei otsa ega äärt ja doesn't make any sense at all, siis teate miks... Kell on täpselt pool kolm ja mu aruraas on vaikselt hääbumas, kuid siiiski vaja anda elumärki. Life of an insomniac. höhö


Igatahes, olen ma täiesti läbi nagu mingid kapsapead selku letis... Aga see siiski ei takista mul siin teile kirjutamast ja vähe selgitamaks, milllega ma tegelenud olen... NING et asja paremini ära organiseerida "rubriiikidesse" , siis nummerdasin kõik ilusti kenasti ära. Noh, et oleks viisakam.


1. Viimastel nädalatel olen ma olnud põhimõtteliselt kõik võimalikud päevad tööl olnud (kaasaarvatud vabad päevad, mille ma olen ära andnud ja JÄLLE tööle roninud... God knows why?).. Ehk siis see peaks selgitama, miks ma ei ole postitanud, kuna tööst poleks kindlasti nii põnev lugeda, veel vähem pärast tööd kodus bed hugggimisest + tööl olles olen ma nii basic ja nii mugavuse piiire lükanud oma riietusega, et isegi outfiti pilti ei oleks välja nõrnutanud... 


2. Kindlasti esimesel kohal "must decide RIGHT AWAY" listis on ülikool. Ma pole veel sada protsenti lõpliku valikut teinud kuhu ma lähen. Ja ma tean et igasugused deadlined pressivad tagant ja juba peaks teadma, mida ma tahan jnejne. Ma olen enda peas paremusjärjestuse kokku pannud, aga kõik kes kunagi kuskile kandideerinud on - teate ju, et jääb ikka peas kõlama küsimus - kas ma teen õige valiku? Sest sellest ju reaaalselt sõltub järgmised kolm aastat ja possibly ka kõik muuu...Niisiis, hetkel käivad mul peas korralikud bätttelid ülikoolide vahel. 
Ausalt, ma juba vahepeal mõtlen, et teeks ükskõik mis valiku, peaasi, et oleks midagi kindlat (mida ma ofcourse ei tee, kuna ma olen maailmasuur ülemõtleja, ehk kuni viimase minutini + peale valiku tegeimist arvatavasti mõtlen ma veel sadatuhat korda ümber).
Aga sellegi poolest ma luban, et kui mul otsus on tehtud siis kindlasti jagan teiega seda :).


Niisiis, mis veel... Aa kusjuures, see et ma siin teile üldse hetkel kirjutan on maailma suur ime, kuna ma olen lihtsalt niiinii väss (nagu ma korduvalt seda maininud juba olen?), sest ülepika aja sain ma heldekäeliselt homse hommiku vabaks, mis tähendab, et mul on kvaliteetsed kaks tundi rohkem aega varbaid mõnusalt sirutada kui tavaliselt, mis tähendab et mega suur blogilisti uuuendused tuleb ülevaadata + viimaste sarjadega ennast kurssi viia... Oeh, retailis töödates hakkad kohe sada ja kaks protsenti rohkem hindama vabu päevi. Amen.


3. Pere. Sõbrad. Kuna ma vist viimasel kuul olen töödanud põhiõtteliselt kõik võimalikud päevad/pühad ning põhimõtteliselt lahkunud tsivilisatsioonist meaning olen elama läinud  kuskile retail-land'i... Siis on neid päevi, mille ma tavaliselt kvaliteetselt perega veetsin, nii minimaalselt vähe ja kui mõni päev kuskil juhtumisi vaba on, siiis läheb see kiirelt kasutusse. <3


4.Zõu, et kuidagi see seosusetu jutt ja niisama mittemidagiütlevad kommentaarid kokku võtta panen ma siia lõppu mõned fototõestused viimastest nädalatest.


yummmy soup @le'home
Minu vana book. Jesh, kuulsite õigesti, vana. Enam ei ole ma Baltic Models'is vaid V managmentis (kuigi mu pilte ja kõike muud ei ole veel üleval... everything is signed, sealed, delivered)
Yummyyummyy breakfast!
Total bikergurrlll vol1 & 2.
(wearing_diesel jacket_H&M blouse_RayBan wayfarer_Hilfiger jeans)
Little piece of heaven...
@ work
(wearing_RayBan wayfarer_G-Star Raw shirt_Monton Jacket_Seppälä scarf_Zara bag)
TRUE
...
And little while later...

brownie+chocolate muffin


Head ööd teile... Või siis tere hommikust?

Kommentaare ei ole

Postita kommentaar