Best days are YET to come

.... Ongi nii. Nimelt võtsin just paar päeva (küll raske, aga siiski vajaliku otsuse vastu), et kuna sügisest ma pakin oma asjad ja sõidan ära Londonimaale, siiiiiiis... Ei taha ju ma reaalselt oma viimast iiizi-briiiizit suve täitsa tööl veeta ning see tõttu tulen ma G-Star'st ära Juuli alguses.. Oeh.

Anyways, kurbkurb ... agggaa sellegi poolest, kui "üks uks sulgeb, avaneb kuskil teine.." tähendab ei jää ma ju üldse mitte nurka nutma, vaid just ei jõua ära oodata mida nende 2 suvekuuga veel peale hakata. Kuigi plaanid on hetkel limiteeritud ilma tõttu, mis nagu natuke lubab vahepeal, et okeiokei, läheb soojemaks, kuid siis jälle tagasi kevad-släsh-oleks-nagu-suvi-tulemas-sügis on... höhö, tegelt olen ma isegi õnnelik, et hetkel külm on olnud, sest pole endal isegi päikse kätte aega olnud minna (okei, üks attempt oli, aga 30min liiva+tuule tormi + maailmakülm, ei kvalifitseeru ju päevitamise alla?)...

Nii.. aga kuna täna juba ilm veidike andis armu + mul oli ka lõpuuuks refreshing vabapäev, siiis viisin ma koheee, kõhklemata, jalutama oma "pidzaamapüksid"... Höhö. tegelikult need ei ole, ausalt. Aga pilgud mis mind terve päev saatsid olid küll kahtlased, et kas ma just ärkasin või mis?


pants_made by my talented mom / shirt_H&M men / bag_Zara / glasses_ray ban

Kommentaare ei ole

Postita kommentaar