Ink.Heyhey,
Loodan, et olete kõik ilusti jaanipäevast ja ülesöömisest taastunud ja saab ilusti sama tublilt minu blogi lugemist jätkata :D.Haha, kohustuslikud lunimised tehtud. Check.


Aga nüüd tänase postituse juuuuurde...


Viimasel ajal on tattood mu jaoks jälle üli-akutaalne teema... Kuigi muidugi arvestades fakti, et ma veitsa aega sain alles esimesega hakkama, ei suuuuuda ma veel täienisti rahul olla ja öelda, et vot nüüd on kõik. Rohkem ei tee. Sorry ema :].
Vastupidi. Pigem avardas see tattooo-maailma mu jaoks veelgi ja nagu väike-laps-jõulukuuse-ees-põnevil-ärevil-ja-tahtmist-täis, näen ma pidevalt mega lahedaid tatoveeringuid ja lähen veel 3 korda rohkem õhinat täis. 
Muidugi sellel on üks viga. Mina ju EI SAA neid teha. Sest kuna see mul arvatavasti on ju terve elu, tahan ma ikka megakindel olla, et sellist kellegil teisel ei ole (+peab sellel ju mingi tähendus ka olema minu jaoks ja virkalt kellegi teise pealt tatoveeringut maha teha poleks mitte kuidagi originaalne)... 
TEINE ja täpselt sama oluline aspekt kogu selle operatsiooni juures on location-location-location... Kõlan nagu kinnisvaramaakler, aga tõsi asi on see mõlemal puhul.
Koha valimisel tekib jälle kaks varianti a) kas sa tahad, et see paistaks 24/7 välja b) oleks rohkem peidus ja "privaatne"...
Minu esimene tatoveering on küllaltki peidus, siis mõtlesin ma, et järgmisega tõstan panuseid ja teen kohta, kus seda ikka veidike näha ka on (höhö, kuhu ja mida seda ma veeeel ei ütlee *.*)
Igaljuhul, see on paras kivi mu südamel (samal ajal, kui maailmas on tuhat mure millele pühenduda eks)
Siiiski sheerin teiega über-vingeid inimesi, kellel tattoo on olemas ja oioi kui khuuuuuuul :)


Talking about ''going a little'' over-board with ink... Rick Genest aka Zombie Boy..
üldse pole roosid vms lilled, liblikad & delfiinid ja kõik muu ekstra armas tattoo-teema minu cup of tea.. Aga camoooon.. Kui su nimi on Amber Rose, siis roos tattoona on täiesti õigustatud :)
Oleks neeed päris...
photos via: tumblr
Kas teil on mõni tattoo? Kus? Kui ei ole, kas tahaksite teha ja mida te teeksite :) ?

Kommentaare ei ole

Postita kommentaar