Kanye strikes again


OMG. Sorrid, et laupäeva hommikul juba varavalges lobisema hakkan, aga kuna ma olen juba varavara üleval (sest nagu ma olen varem ka öelnud... retailis ei tea kunagi millal sul tööpäev on - ehk siis it iiiizzz todayyy), siiis viisin ma ennast NY Mag'iga kurssi ja lihtsalttt ei saanud seda mitte jagamata jätta teiega :P!


Ma ei tea... Speechless... Kui ma enne vahepeal arvasin juba, et okeiokei, Kanye'l lihtsalt "joppab", a'la et lambist tulevad head ideed ja põhimõtteliselt lihtsalt inimene komistab heade asjade otsa... Siis nüüd ei saa ma enam midagi aru. 


Ja teie ka ei saa enam midagi aru kindlasti.. Sest I'm talking nonsense :D.. Väike preview, to give you a hint...


"Nowadays, sex and nudity is either so vulgar or so prude," says 29-year-old Anja Rubik, the veteran model turned founder and editor of 25 magazine, which debuts this month. The first issue, which focuses on erotica from a woman's point of view, was shot completely by female photographers, and includes work by luminaries like Emma Summerton, Annie Leibovitz, Paola Kudacki, Camilla Åkrans, Ellen Von Unwerth, and Corinne Day. It also features profiles of high-powered women in the fashion industry like Liya Kebede, Inez Van Lamsweerde, Elettra Wiedemann, and Roxanne Lowit."


For the launch of Anja Rubik's new magazine, 25, photographer and director Barnaby Roper teamed up with Kanye West to make a video dedicated to the issue's theme of eroticism. 


Ühesõnaga, mina kui ammmmmune Kanyeee fänn jaa arvestades seda, et Anja Rubik on mu lemmik modell ka (!!!), olen vaimustuses. Võimas, jõuline, mängleb kergelt igasustel piiridel... Üks paremaid ajakirja promo videosid, mida olen näind..

Ilusat mõnusat nädalavahetus teile armsad inimesed :)!

Kommentaare ei ole

Postita kommentaar