The mini-Puhkus1. Cat Power - Wonderwall


Terrrrviiisttttt!


Olen lõpuukks olen tagasi linnas, tagasi tsivilisatsioonis, tagasi lärmi keskel.
Oma nädala alguse veetsin mõnusalt Viinistul, muretult päikse käes leboos olles.
Need, kes ei tea mis koht see üldse on?, siiiis tegemist on pisikese "kalurikülaga" Loksa (kõik miskipärast teavad seda? aga mitte Viinistut) lähedal. 
Pean ütlema, et need kaks uskumatut vaba päeva möödusid niii valguskiirusel... Niisama lobisedes nonsense juttu ajades/süües ennast konkreetselt vanaema headest toitudest oimetuks/päikse käes lebotades/maailma suuuri kolamisretki tehes metsas ja rannas (hähä, jeesh üllatus-üllatus, aga mul juuullmmaaalt meeldib ringi trippida igalpool metsades:))
Igaljuhul oli kvaliteetaeg to da mäxx, et siiamaani ei saa aru, kas füüsiliselt/vaimselt on tegelikult üldse võimalik niii mõnusalt aega veeta või on tegemist siiski unega? Can't tell.Aga enne kui ma teid piltide juurde lasen, sheerin ma teiega ülimõnusat just sellist Vaba päeva/Sufilaagri-oma-inimestega-chilläximis-playlisti, või noh, seda mida ma ise põhimõtteliset tegingi ja kuulasin :)


enzoi my darlings! :)


(PS! vajuta READ MORE, because there is MORE!)
2. Azealia Banks - Liquorice

3. Gold Panda - You

4. The Kooks - Young Folks


Hipster in da makin'
Super-fun-batuut... juhuuu
Grannyga matkal!
Maailmaparim üllatus ja kindlasti true way to my heart .. haha, tegelt mu kullad "õed" Ave ja Anne, kes aasta aega šveitsimaal elasid.. aga tõesti sellised kingitused on mu favvvid :P
Tagasiiii linnnas.. Mu armastus no.1!
White pants + sneakers.. That's how I roll :P
sneakers_converse / pants_promod / cardigan_g-star raw


Kommentaare ei ole

Postita kommentaar