Well, Hello there Tartu!

Heiheihei

Eelmine nädal sain maitsa jälle vabade päevade privileege ja läksin
ka suuure lõpetamise lainega kaasa ja teegin quick tripi Tartusse. 

Lõpetamistest rääääkides tuli mul just enda
lõpetamine meelde (mis oli ju alles eeelmine aasta?.. Seems like ages ago...), keeegi küsis/palus teist armsalt, et ma ka oma lõpetamise pilte näitaks teile... Kuna mul siis pilte ei olnud, nagu ma õigesti mäletan ja nüüüd ilmselgelt on, ausalt ausalt sokutan siia need ka millalgi. Shall do it!

Kusjuures, tagant järgi täitsa paha mõelda/öelda, aga igakord, kui ma varem Tartus käisin oli jube halb ilm, kõik oli tusane, pahane ja sombune ja ei suutnud ära näha selle linna võlu.
Nüüüd, värskelt (põhimõtteliselt) tulnud Tartust võin öelda, et nägin Tartu täiesti teises säras ja I get it now.. Maailma-mõnus-ilm + hea seltskond. Mida veel tahta. Või äkkki olen ma liiiiga kaua Tallinnas paigal olnud? Don't know... :]AHJA... Mida ma kogu selle roadtripi ajal avastasin ja soovitan nüüd teile nagu sooju selku nomnom saiu, minge kindlasti Tartusse suvel - RONGIGA! Jah just rongiga! Ülimugav 1-2. klass + välgukiirusel kohal + maandute just linna sisse (või noh, paar sammu peab tegema, et ikka täitsa linna keskel olla). Aga siiski. Mugav, lihtne ja kiire. Säh sulle ökö-mõtlemist!

Agggaa.. Kuna ma olen läbi as kapsaleht, kuna ülepika aja sain eile kokku oma kulla-bffffff'i Eeliniga kellega ma polnud vist (tundub vähemalt) et terve igavik näinud... Siiiis tuli meil kaotatud aeg tasa teha ja loooomulikult jutustada ja muljetada niii kaua, et kuupäev juba vahetus ehk varaste hommikutundideni... Kuid siiiiski end käsile võttes laadisin ma siia üles mõned kaadrid Tartust. 
Zõuu, I let 'em do the talking... :P .enzoiii!!!!!

:)

Aega parajaks tegemas harivalt...
Väike Rosamunde Pilcher maybe?
Aa.. Keegi küsis? Leidsin need raamatud Rahva Raamatust! Ehk, siiis kes tahab calm olla, ruttake Rahva Raamatusse :)
Maailma armsaim söögi-kohvikoht Tartus - Kohvipaus. Soovitan soojalt!
Lõhe Cesari salat ...mmm!
jacket: diesel_t-shirt:g-star_skirt:H&M_sneakers:from london+diy_bag:zara_sunglasses:rayban

1 kommentaar

  1. Anonüümne7/30/2012

    Omg photo #5. Ty chto, po-russki govorish?

    VastaKustuta