Morning-morning.


... Güüd morning! 
Täna hommikul ärkasin ma maksimaalselt suurima ehmatuse peale. Või siis päris mitme.
Kuigi ma olen teada-tuntud varajane ärkaja, siis kell seitse hommikul kombainiga mööda tänavaid ringi lasta ei ole ka just teab mis tore äratus? võinoh, ei ole ma päris suur fänn sellel...
Nii movin on, attack number two. Läppari laadija otsutas koostöö lõpetada. A'la kalluta arvuti vasakule hoia juhet parema käega nimetissõrme ja pöidlaga, pane see diivani nurga alla samal ajal kalluta arvutit paremale ja kirjuta! Igaljuhul sellega peab kannatama uue nädalani eksole....

 Aga nüüd blogijutu peale... 
Kuigi suvi hakkab juba otsa saama, siiis fainalii võtsin mina kapis välja oma ammu soetatud cropped top'i. Sellega kusjuures on sama lugu nagu "minu ja valgete pükstega", ehk olen täiesti ennast ära vandunud, et mina seda endale selga ei aja... sest a) peab ikka super vormis olema (a'la victoria's secret abz and stufff) b) linna sellega vist ei läheks?! c) kuhu sellega siis veel minna?
okeiokei, loogiline randa. Aga linnategelased nagu mina, vist väga palju niiisama tavalisel argipäeval [pole väga mulle omane suvi, et lebooos naudin =)] randa pikutama ei lähe.
Anywayswanyhow, pärast kriiiitlise pilguga kraadiklaasi numbrite jõllitamist otsustasin sellele siiski võimaluse anda...
... koos oma hetke kõigelemmikumate pükstega..

jaaaa.. kokku tuli kõigekõige randomim reede riiietus...


i'm wearing: cropped top_H&M, jeans_g-star raw men, sunglasses_new yorker, sandals_shu

2 kommentaari