NEW: C-A-P

Hello amigos! 
Olen tagasi Tallinnas pärast nädalat täiesti tsivilisatsioonist väljas olemist [okei ma liialdan, sest interneti ja telefoni ma ju ilmselgelt kasutasin küll], aga siiski kõik muu mugavus, mis linnas on käpaga katsutavalt lähedal - oli minu jaoks kaugel. Aga ma ei jonni, tuli kasuks, ellujäämis-skillide improvimise mõttes :).

JA oi jeeees, ma tean, et eile suure suuga lubasin teile pilte cap'iga, aga kuna mul just enne ära minekut läks maksimaalselt kiireks, sest enne pikka sõitu tagasi ma ju PEAN ühe ergutava kohvi jooma ja ma PEAN 3x asju ümber pakkima, sest koti mahutavus ja raskus on ilmselgelt kooskõlas? ja imekombel muutub mu kott ilgelt palju kergemaks ja ma äktsualiii jõuan seda majast välja tassida! Höhö, nice try Liisa! 
Ühesõnaga ainuke meeltlahutav ja aimu andva pildi suutsin ma kiirelt enne minekut käekoti ja ajakirja kõrval teha ainult käpist! Aga kehvemal ajal käib seegi eks :P!

Mõnusat reede õhtut ja nädalavahetus teile! :P


bag_H&M / phone_htc hd7 / magazine_harper's bazaar / cap_random label, seriously!

Kommentaare ei ole

Postita kommentaar