Life in London.. So Far.


Ohh jeez... Ma olen once again a student. Congratz to me eks :)

Nii paha nii paha, ma tean, et ma olen jätnud siin päevad vahele, aga nagu te näete siis mul on eriti kiire siin, sest kool juba täiega alanud ja juba oleme pidanud kaks “icebreaker“ assignmenti tegema, et noh nii enam vähem tuttavaks saada ja aimu saada mida projektide reasearchid endast kujutavad ja mis meid ees ootab. Ja muidugi ka läbi nende projektide, ka rohkem Londoniga sina-peale saada.
Ja kogu selle avastamise käigus olen ma koju jõudnud just täpselt nii, et energia raasugi ei ole enam alles. Sest ainuüksi igasugune ringi reisimine Londonis võtab nii palju aega, näiteks kooli lähen ma 30min bussiga+ 15min jalutades --- ja kodust kooli ei olegii niii palju maad tegelikult.

Vot selline lugu. Ma ausalt öeldes ei oskagi kohe pihta hakata kuskilt, et kirjeldada kogu seda melu ja kõike uut, mis mu ümber on... 
Enne siia tulekut ei oleks ma vist osanud oodatagiii, et on olemas selliseid õppejõude.. aineid.. projekte..kooli... Kõik ümberringi armastavad oma tööd ja on pühendunud harimisse täielikult (mitte ei oota, et iga viimsegi õpilase õppemaks üle laekub ja siis saaks rahulikult oma palga otsas istuda ja hea suhtumise nulli keerata), EI – absoluutselt mitte! Igaõppejud (kellega me kohtunud oleme) teab igat ühte nime pidi, pidev muretsemine, suhtlemine (uskuge või mitte, aga õppejõud isegi muretsevad, kas me sõime lõunat või ei :D?) ja seejuures ka inspireerimine.. Oehh.
Võin nüüd pärast 9 üheksat aastat Kunstigümnaasiumis ja kolme aastat Audenteses ja ühte aastat EKAs (kus ma käisin vist nii pool aastat?), et ma pole kunagi nii hea tujuga koolis olnud! Võiks jäädagi rääkima sellest... 
Aga must-stop-myselfPole siin see õige koht selleks. :D

...Igatahes on mu esimene nädal kolmest ülikooli aastast läbi. Ja nagu ma alguses juba rääkisin, et oleme juba kaks projekti teinud, siis tegin siia nendest piltidest ka väikse Londoni ispiratsiooninurga. Kusjuures, me peame kõik mis meid inspireerib alsutades loomulikult blogidest, ajakirjadest, ajalehtedest ,muusikast, fotograafiast etc, üles pildistama ja koguma etc, et seda kõike kasutada oma projektides. Mis on so much fun. Ilma naljata ;)!

Niisiiis, siin on pildid minu esimesest nädalast tudengiga! Jee

NB! Siin postituses on palju-palju-palju-pilte ja selleks, et neid näha vajutage kindlasti READ MORE, because there iz more!

1. See on mu kool. Tegelikult on mu koolil päris mitu erinevat campust üle Londoni, aga peamiselt toimuvad minu loengud selles campuses.
 Minu loengud on selles majas! jeez
2. Meie teine grupi-projekt & school lunch. nomnom.

3. Pärast kooli läksime me kohe Shoreditch High Streetile + Bethnal Greeni, et koguda inspi oma esimese "icebreaker" projekti jaoks.
Skull heaven
 
3. Tube time.
4. Outfit details. 
 
5. Some new goodies!
 
maailma-ammu olen tahtnud endale sellist õrna kuldset kaelakeed.. Mis muidugi oleks pöörfi mega-kerge jumega..
 
giftsgirfts for my lovely bff 
Vott. Kuna nädalavahetus on mul vaba, siis kasutan ma seda täielikult veel Londoni avastamisele... Nii et see ya on Monday!

xx

L.

Kommentaare ei ole

Postita kommentaar