Studio day, yay!


Ehk täna oli pildistamine minu [ja loomulikult ka teiste kaasõpilaste] ajakirja jaoks.
Nagu ma juba paar päeva tagasi õhinaga rääkisin, kuidas mu mõtted käivad juba to-the-moon-and-back, siis võite aimata KUI excited ma reaalselt täna, õigel päeval, olin...
... Ja kui excited ma praegu olen, omades kõvaketast TÄIS neid õigeid-õigeid pilte sellest shoodist. Õhhh, tunnen ennast nagu pisipisi-mina jõuluõhtul kinkidega üle-kallatud kuuse ees, so close – yet so far :D. Ei jõua enam minutit, ega sekundit ega veel väiksemat ajaühikut ära oodata, et Photoshopis täiega möllama saaks hakata.
Muidugi, õiget tulemust näitan ma teile, siis kui mu ajakirja hand-in on ja kõik on ilusti-valmis-roosa-lips peal ;). Aga väikse preview saan ma teile anda siia kulisside taha ...

Siiin on väike sneaky neaky :)!

- and yes, Ii waz da model 
Photos by me, my lovely Miriam and Kristie

Kommentaare ei ole

Postita kommentaar