Ohhh, I have a crush...


Ma pole absoluuuutselt sentimentaalne ega ka cry baby... Okei, cry baby jah, see on küll viimasel ajal alles mulle külge hakanud... Aga, riiete pärast. NEVER.

Täna pärast viiiimast!!! loengut/seminari [jah, mul on lõpuks *põhimõtteliselt* term läbi, ala online essay hand-in järgmisel reedel, and we are done], mõtlesin ma lõpuks maiustada style.com pre-fall kollektsioonidega, kuna ma pole ma ei tea mis ajast korralikult jõudnud neid ja üldse uute blogipostitustega kursis olla, lihtsalt kiiirelt skrollid läbi – vaatad pildid üle – done.

Anyways, lõpuks võtsin ma täna selle ette ja .. oehh.. mu silmad lähevad juba 3.1 Phillip Lim pre-fall 2013 kollektsioonile mõtlemisest vesiseks. Perfection! --- Ma kannaks igat viiiimset eset sealt nii kaua kui niidid väljas. Nööbid eest. Kotid põhjatud. Literally. 
Stilistika on niii  mõnusalt lihvitud, et see lihtsalt karjub minu nime... Liiiiiisaaaa.!!!... 
Ahjaa ja veel Proenza Schouler ja Prabal Gurung. Ahh-maaaziinnggg.... 

Proenza Schouler // Prabal Gurung // 3.1 Phillip Lim
photos via style.com

Kommentaare ei ole

Postita kommentaar