Thinking and wishing...


Mõtlesin ja mõtlesin ja mõtlesin... loomulikult see mõttetöö on tingitud sellest, et jõulud lähenevad mühinal.. Niisiiis mõtlesin, et mida ma tahan jõuluks?
Kui ma nüüd aus olen, siis ma ei oskagi midagi tahta (hallooo, kõigi vanemate unistus või jaa?!), aga tõsiselt... ei tunne ma mitte üksraas puudust millestki. Of course, kõike muidugi seni kaua, kuni ma Oxford streedile ei sõida.. hkhkmm.

Igaljuhul. Et seda probleemi nö „lahendada“, läksin ma virtuaalsesse mekasse – Polyvore – ja miksisin ja mätshisin teile kokku kolaazi asjadest, mille ma heameelega kappi riputaks ja riiulisse paneks!

Sooo, kui keegi väga-väga tahab mulle kingitust teha, siis kirjutage mulle.. Ma saadan teile aadressi, hehe :)


Untitled #79
1. Mitchell And Ness Brooklyn Nets STA3 Wool Snapback Cap  2.URBANEARS "Zinken" Headphones 3. Gridding Hollow Nude Pink Jumper 4. Kenneth Jay Lane 22-karat gold-plated chain necklace 5. Rizzoli Tom Ford 6. MARC BY MARC JACOBS 'Icon Stripe' Resin Bracelet Watch 7. ETRO raccoon fur scarf 8. Balenciaga Le slim suede and leather leggings 9. KG by Kurt Geiger Wish Suede Concealed Wedge Heel Ankle Boots10. OASIS Notebook

2 kommentaari

  1. uuuuuh, see lillakas racoon fur scarf on niii perfect:)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Oooohjeez, kahjuks soo damn expensive :(

      Kustuta