Everyday jewelry

Ma tean, et see tuleb raudselt üllatusena, sest enamus on harjunud mind nägema nagu hilpharakat - kulinaid-nudinaid täis, aga I am here to prove you wrong..
Tegelikuses kannan ma igapäev maksimaalselt viiiite ehet. Ei, ma ei loe kliiniliselt hommikuti üle, et just viis kokku tuleks, lihtsalt need ehted (okey, lisaks nendele „mustlas-ehetele“ mida ma veel omakorda külge riputan) on mul koguaeg küljes. Yes, I'm talking 24/7...
So let me introduce them to you..

* Kuna ma olen vist üks maailma laisem kõrvarõngaste vahetaja + enamus aja ma tunnen et need jäävad igale poole ette või tulevad ära, siis needrõngad on vist mu põhjatus ehtekarbis ainukesed, mis ei jää ette, ei tule ära ja on mugavad.
* LED WATCH – Ei ma ei maga kellaga. Aga kuna see on suhteliselt uus üllatus mu kellakollektsioonis, siis oleme me üsna lahutamatud.

* BFF bracelet – Suhteliselt cheesy asi omada 20 aastasel, aga it iz what it izz...

* And finally THE RING – Vanaema kingitud sõrmus, mida ma vist põhimõtteliselt kordagi ei ole ära võtnud pärast selle saamist... Ja see oli umbes - 3-4 aastat tagasi?
Kuigi see on mulle suhteliselt suur ja iga hommik ohutuse mõttes, koban, et kas see on alles, ei kavatse ma seda ära võtta...

 
And... My babies all together..

Kommentaare ei ole

Postita kommentaar