"Oh, we can be heroes just for one day"


Teil on kell palju, mul mitte nii.. Aga siiski läheneb seier hirmuäratavalt kella külmneni, mis tavalisel päeval tähistaks mu magama mineku aega, siis nüüd hoopis seda et mul on veitsa vähem aega, et paar asjaliku sketchi oma sketchbooki teha.. Aga no worries, aeg siin on näidanud, et kõige paremini töötan ma „pinge“ all ehk mida rohkem teha ja vähem aega, seda produktiivsem ma olen... :)

Eheee... aga rohkem ma ei oskagi midagi kosta, kui et siiin on nats outfiti-inšpi aka street-style ja muidu inspi teile ja mu hetke lemmik track!

Press play & enjoy!

ph. via stockholm streetstyle / vogue /grazia / ffffound.com / tumblr.com 
Time flies... And the numbers on the clock are beginning to scare me a bit, because it just keeps reminding me that I have less time to study.. Whuhh.. Though, living and studying in London has shown me that I do my best work while being under pressure soo.. the more stuff I have going on for myself, more productive I am :). Yay!

But... I must continue studying! Nighty-Night!

xx

Kommentaare ei ole

Postita kommentaar