57

Vaba päev möödus nagu ta möödus - absoluutselt mitte midagi tarka tehes. Mis muidugi ei ole asi, mida ma propageeriks! Täna on UK's tegelikult Bank holiday, mis jõudis mulle kohale hommikujooksu tehes, kui terve pargi äärne oli autosid täis pargitud ja piknikukorvidega yummy-mommy'd oma võsukesi lõdva-*lapse-rihma* otsas kantseldasid! Ühesõnaga kõik võtavad täna väga vabalt.
Muidugi kogu selle loiuse ja üle-laskmise võib tänase ilma kirja ka panna, kuna see on hetkel kahtlaselt helge siin meie vastu (eiei, ma ei vingu, soe on heaaaa!!!). Täna oli reaalselt nii soe,
et India vanamammid (kes tegelikult aasta-ringselt) flip-flopsidega mööda linna ringi ajavad, ei eksinud jalanõude valikuga, sest tõesti nii sossult soe on!
Igal juhul, kuna ma pool oma hommikust veetsin pargis joostes ja hiljem päikest võttes, ootas mind kodus veel üllatus, kui kaaslased olid maja taga aeda mõnusalt grill lahti tõmmanud ja suve playlist möllama pannud. Juhuu, avasime täielikult täna suvehooaja!

Aga, et mitte täiesti laisana ja kohustustest eemale hiilida, siiis viisin ma täna oma uued prillid ka välja jalutama ilusa ilma puhul. Tegelt ma valetan, olen paar hommikut staari-kombel nendega jooksmas käinud, kuna need lihtsalt sobivad kõigega (või siis ma tahan seda uskuda, kuna need on nii ooosom)
Vot, aga mina lõpetan. Grill põleb tuhinal ja mu kõht teeb ka juba hääli söögi järgi... Zõuu, tänane outfittter on siiin!

blazer_monton / shirt_? / jeans_? / bag_H&M? thousand years ago / glasses_Primark

Kommentaare ei ole

Postita kommentaar