BEAUTY FAVORITES WHILE TRAVELLING...

 Ütlen ausalt, ise ka ei usu, et ilu-teemalise-göörli postituse teen, aga ma ei saanud mitte jagada oma rõõmu nende asjade vastu! 

Kuna ma reisin mustlase-kombel mööda kahte riiki, siis mul on mõlema riigi vahel tekkinud paar-viis asja, mis on täiesti asendamatud reisides...

NO1. must+valge küünelakk - ja just need, mitte OPI ega H&M, vaid need.. Mõlemad on sama marki "Garbrini" ja püsivad lihtsalt ilmatuma kaua peal ja kuivavad ka ilusti-kiiresti!
NO2. Figs & Rouge - huulepalsam.. Täiesti omast - Tallinna kaubamajast soetatud ja teeb vähegi kuivade huuletga imesid!

NO3. Swarzkopf Miracle Oil - juusteotste õli. Nimi räägib enda eest. Kui mul veel pikemad juuksed olid, siis oli põhimõtteliselt see ainuke asi, mis kõik korras hoidis, kuna kogu see föönitamine-sirgendamine-sättimine, kõik mis ma nendega tegin rikkus väga.
NO4. Biotherm Aquasource - Ma ei ütle seda paljude kreemide kohta.. st, ei ole ma paljudele truuks jäänud... Aga see on tõesti üks asi millele ma olen kauaks kindlaks jäänud. Niisutab+toidab+jätab mega hea värske tunde nahale!

NO5. Benefit - They're Real! - Juhuse kombel ELLE selle kuu ajakirja vahel... Ja pean tõdema, et kuigi mul tavalislet promo-toodetesse usku ei ole, siiis see on tõesti hea.. Teeb ripsmed väga-väga pikaks!

Kommentaare ei ole

Postita kommentaar