SECOND FAVORITE THING IN A ORANGE BOX...

Kuna mu keha nõuab voodi järgi, aga pea veel loeb kokku asju mida ma enne homse kuupäeva tulemist pean ära tegema, siis isekalt enda aju puhkamise ja veits ka kekutamise eesmärgil otsustasin ma siia selle postituse sokutada ja veits ennast turgutada. 
Nimelt, kõik kes mind vähegi hästi teavad, teavad et ma olen spordi-fanat. Jah, kes ei tunne sellele vist isegi tuleb üllatusena, et olen Eesti Meister 60m sprindis omal ajal olnud ja 100m samuti medaleid noppinud meistrivõistlustelt.. Aga see selleks. 
Fanat ma olen ja hea jooksukoss on minu jaoks vist sama tähtis , kui üks korralik Americano kohv hommikul! Amen! 

Eile peaagu, et lootusetult mööda spordipoode ringi tuuseldades, et vähemalt ÜHTE paari korraliku tossu leida pidid mu närvid ja masendav kinnisidee peaagu, et ühte heitma - pileti ostma Indiasse - ja ise selle tossu kokku genereerima, sest lihtsalt ei ole?! Oma 1,5 tundi mööda poode rabamist, lõpuuks ühe paari leidmist - mis oli baiiizeeweii väikeste poiste koss - mille kohta tehti mulle kohe selgeks, et kui saa pärast 300km jooksmist uut investeerimist teha ei taha, siis ära isegi plaani ennast proovimisega piinata... Kinnisideega nagu ma olen kappasin ma edasi ja nagu Nike'i jumalate poolt otsekorraldusega leidsin ma need mugavuse-tipud!
Et siis palun - siin on üks hea oranz karp täis mugavust teile! Jookske rohkem! :)
 

Kommentaare ei ole

Postita kommentaar