BALLIN

Niisiis, jutt on ülilühike ja konkreetne, kuna as per usual, jätan ma asjad nii viimasele minutile, et enamus ajast pean igale poole kokkusaamistele jooksma. Sama ka nüüd, pean juba poolekohaga riideid selga tõmbama, et siis kiirelt Helinaga kokku saada ja tähtsaid tattoo-teemalisi jutte ajada (yessyess)!!!
Seega jutt on konkreetne.
Igatahes, igatahes.
Eeelmine nädal ma kihelesin selle mainstream BALLIN' paris aka BALMAIN Paris wannabe-tögamis-sweatshirti järele, siis nüüd ma võtsin "ohjad" enda kätte ja sodisin endale ise selle pluusi valmis. Kuna teoorias olgem ausad 30-50$ (või kui palju see nüüd maksiski?) tavalise dressika eest maksta ja oodata 'milllallllll seeeee lõppuuuuuks kohaaale jõõõuuaaab?!', millele on lihtsalt tekst peale prinditud? On minu meelest nats mõttetu. Aga see on minu arvamus, eksju.
Niisiis, kuna mul parasjagu rendib stange alust suuur kuhi valgeid meeste T-särke + olen endale varunud igast riide värve ja kraami, why not do it myself?

Vot, aga kella seierid ei anna enam üldse armu ja ma pean juba uksest välja endaga saama, seega luban teie silmadel olla kunn, kas ma sain hakkama või ei!

CYA!
L, xx
wearing /// shirt - DIY / jeans G-Star RAW Type C 3D Loose Tapered Jeans / Converse sneakers ///

/// Last week (if you remember) I was craving for the BALLIN paris aka BALMAIN Paris wannabe sweatshirt... And as restless as I am, I decided to take matters into my own hands.. because lets be honest, to pay 30-50$ for some sweatshirt which just has a word printed on it - is quite pointless.. In my opinion.
So anyways, like I said I decided to take matters into my own hands and painted this "Ballin'" thing on a simple white men's shirt myself. ///

1 kommentaar