OMG, I DID IT!

JAH.
MA EI SUUTNUD ENAM,

ja nüüd söön oma sõnu... Talvel? või ma ei teagi täpselt, millal ma need kuldsed sõnad ütlesin, et "MINA, EI VÄRVI ENAM KUNAGI BLONDIKS", pidin ma eile väga magusalt ära sööma..
Kuna jah eile täpselt hommikul kell 10 tatsasin ma rõõmsalt pilt näpus ja soov peas, et tahan valgeid/plaatina-blonde juukseid.
Mul oli see idee pikalt juba peas ringi ujunud, kuna ma väga haibin seda look, kui on mega konkreetne soeng - aka joonlauaga sirged juuksed ja ÜHEvärvilised.
Whuhh, igaljuhul haters gonna hate ja imelike "has she gone mad?" pilke kogun ka, aga me happy & that's what matters - kuigi peab ütlema, et kui mina juuksuris suurelt oma õnneliku naeru - et "ohh värv jäigi peale" õhku paiskasin, siis naine, kes oma korda ootas oli väga üllatunud/ehmatunud/shokeeritud?, kui rätiku alt täiesti valge pea tumedate kulmudega koos äkki nähtavale ilmus, pani isegi minu korraks kõhklema - et ehk läksin oma kreiside soovidega liiale...

Aaaga EI, ma ise olen väga-väga rahul sellega ja järgmine kord lähen ehk veeeel heledamaks :)!
aidaa!-head-ööd

6 kommentaari

 1. You look awesome babe!
  miss u!! xx

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Thanks dear,
   I was writing earlier that when I was at my hairdressers appointment there was this woman who was like staring at me like i was nuts, she was so shocked when she saw the results, so I kind a was doubting for a second if this was a right decision :D.
   But now yeah, I think is pretty cool - even though you probably see my hair from the moon because they are like bright white-blond :D!
   .... AND I miss you loads luw, can't wait to start uni with ya again :P! xx

   Kustuta
 2. Mulle nii meeldib selline look!! :)
  Kui ma värviks ennast blondiks siis just selline külm/plaatina blond on the only way. Sulle sobib super hästi ja tumedad kulmud sinna juurde on kui kirss tordil :))

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Oh kui khuul, et veel teisiti mõtlejaid on :).
   Ma ise ka sesuhtes olen ülirahul, siuke kreisi-veits-shoking look, AGA see oli nii naljakas, kui sellel naisel stinky-face ees oli - pani ennast korra mõtlema, et whouu, ehk oleks pidanud ennast vaos ehk hoidma :D!

   Aga aitäähid-aitähhid Sulle heade sõnade eest!

   Kustuta
 3. Anonüümne7/11/2013

  Lemmik naine maailmas. Super mõnus toon. Tahaks ka blondiks aga selleni oleks nii piiiiik teekond

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Aitähh-aitähhh nii armsa kommentaari eest, konkreetselt made my day <3!

   Aga usu mind, see on kergem kui tegelt arvata - ma olin ka talvel täitsa süsimust+pruun ja kuna ma värvipesu ei tahtnud siis mind salgutati + pleekisin ka veel kevadel/suvel peale ja voilaa, saingi! Lihtsalt julget peale hakkamist ja kõik on võimalik :)!

   L, xx

   Kustuta