AVATAR NAILS.

Juhtusin paarpäeva tagasi vaatama TLC pealt seda saadet kogujatest. Ala teate kindlalt seda saadet, kus inimesed on nii obsessed asjadest, et nad konkreetselt elavad nende otsas. Ala mõni kogub vanu ajalehti ja kilekotte - teine prill-laudu jaa nii eedasi. Põhimõtteliselt on kodu lihtsalt ladu ja asjadest loobumine ei tule kõne allagi.
Paranoiaga nagu ma olen, hakkasin kohe ka mõtlema, et vouu, et kas mul on ka see kogumise-haigus küljes - kuna, mõni päev, kui kiirustades toast välja jooksen ja sada eset endale selga olen proovinud ja jooksu pealt ka toa sassi jätnud, tundub küll tagasi tulles, et ruuumi jääääb aina vähemaaaks ja riiideid on liiga palju... Aga that's not the point, sest need on riiided, ja riiideid on vaja eks. *Vabandused*Vabandused*!

AGA "ohumärgiks" lugesin ma enda puhul küüünelakid. Ma aina ostan ja ostan neid, aga lõppkokkuvõttes näeb mind ainult, kas musta värvi küüntega või siis punastega.. healjuhul ka valgetega! Don't know why. Aga alati jõuan ma tagasi ainult nende värvide juurde.

Niisiis, otustasin ma seda "neetud-ringi" murda ja taas-avastasin ühe ülimalt khuuli värvi, mis mulle koheselt meenutas "Avatar'i"...
+ peal püsib... megakaua!

/// I don't know why but somehow I manage to always paint my nails either - BLACK - WHITE - or RED? Which is strange because I have soo many different nailpolishes that I could open up a salon... Today I re-discovered a nailpolish that I immediately named "Avatar" .. Remember the movie? 
It tries up quite fast and covers your nail perfectly, though If you want the same result as I have you might have to paint it 3 times.. But in my opinion, it is worth it! /// 

Kommentaare ei ole

Postita kommentaar