FEELING FESTIVE

See suvi olen ma pea enamustest üritustest/festivalidest "ilma jäänud", mis on linnast väljas ja NÜÜD lõpuks on ka minu kord taas oma hipipaelad taas avastada ja kompsud pakkida ja festivalile sõita.
Või noh, Folgile, VIRU folgile!
Muidugi ilmselgelt - ja nagu ka tavaliselt üritan ma kõik need festivalile omased telgid ja muud ööbimisviisid, kuidagi ära nihverdada millegi mugavama vastu... St pole ma päris nii festivaliline, et telgi püsti panen ja sääskede pinina saatel magamiskotti kerra keeran... ja minu õnneks pole ka seekord põhjust neid "ekstreemseid" elutingimusi läbi elada.. Sest toimub see Käsmus - ehk on see põhimõtteliselt "kivi viske kaugusel" (mitte minu kivi, sest see lendas keskkooli nukralt 20 meetrit ehk?) minu maakodust!

Igatahes, kutsun üles teid ka sellest ilusast üritusest osa võtma, sest see toimub vist ühes ilusaimas rannakülas, mida ma tean + ilus tore seltskond + chill muusika.. Ja, üldsegist, miks mitte veeta üks hea nädalavahetus põhja-Eestit avastades?! Infot selle kohta saate kui klikite SIIA!

Niiisiiis, kuna ma sinna juba suundun, siis andis see mulle ülihea võimaluse teie sheerida igast festivali-outfiti-inspi. Suvi hakkab läbi saama ja teie olete kindlasti juba soooo over it (või äkki mitte, kui Folgile tulete, haha), aga sellest hoolimata blogi-bossina jagan ma teile väikest inspi, millega viimaseid suve-hänge mööda saata!
Aga ma lähen nüüd pakkima ja keda ma seal ei näe, siis "näeme" esmaspäeval :)!

Paid teile ja ilusat nädalavahetust!
///This weekend I am planning to visit a folk-festival in Käsmu, which is held nearby my summer-house in Viinistu... It is kind a ironic that I the only free time I have to visit a festival is at the end of the summer? But, I don't wanna complain, so far everything has been really good even without those outrageous mega-hang's.

So as I was packing, I once again found myself in a pickle ... What to pack? And to solve that matter I looked up a bunch of inspirational pictures from festivals around the world... And as you might know, I'm not that kind of a person to wear a lot of tribal prints - I tried to look up some more me-like pictures. Which was again - hard. 'Cos for events like that, everybody is transforming themselves into a unrecognisable 60's hippies... But I was a girl on a mission, which I believe was solved successfully  and put together a inspirational-board of pictures with outfits that I'd wear!///

Kommentaare ei ole

Postita kommentaar