NYFW & I, TRYING TO MAKE "THE WORLD A BETTER PLACE"

/// sorry my loves, following is in Estonian, Chrome users hit google translate!///

Nädalavahetus ilusasti mööda saadetud spontaanse tripiga Helsinkisse (mille foto-tõestuse annan ma teile homme), kus ma parajalt ennast hea-tujuga täis laadisin ja loomulikult pangakaardi tühjaks tõmbasin...
Ma ei tea, kuidas teiega, aga sügis on täiesti äraütlemata raske aeg minu jaoks.. Ei, siit ei tule mónda peadpööritama panevat nutulaulu… Kui siis ainult natuke, aga seda muidugi tsenseeritult 
… Kogu linn on kaotanud oma suvise sära ja pôhjamaalaslik masendus on hiilinud inimeste garderoobi ja kahe kôrva vahele , mis mind paratamatult paneb tahtma oma kodinad kokku pakkida ja lihtsalt ära minna, kuskile sooja.
 Tegelt ma valetan, EI, mitte just see, vaid pigem teeb mind kurvaks selle sügise tusasusega kaasnev vaatan-imelikult-kóiki-kes-ei-riietu-nagu-mina olek. Vôi ei olegi see sügises kinni?
Niisiis, jooksin ma nädalavahetusel igal pool ringi nagu väike jooksik ja kui ma oleks tüdruk-kas-sa-peeglit-ka-omad-? pilke rahaks ümber vahetama läinud, oleks ma praegu ära ütlemata rikas (aitäh teile muidu selle eest ) . Ja, mis kôige naljakam, seljas oli mul lihtne oranz Jil Sandersi look-a-like seelik… Pole ju nii marslase kostüüm? Igaljuhul, kas pole mitte kurb, et me ei suuda avatud meelega suhtuda ennast ümbritsevasse?!
… Oehh, Niisiis väike soovitus teile kôigile, kelles peitub üks negatiivsusepisik, mis tahab igakord välja tulla kui näeb midagi “harjumatut”
… Vôta kolmeks sekundiks vôi parem minutiks aeg maha ja mine eksploori oma kapi avarusi ja loe üle mitu riideeset just sind iseloomustab ja sinu isiksuse välja toob! Mis on eriline ja olenemata brändist, oleks nagu tehtud just sulle. See IT ese.
Ei, ära naera! Vott, seis seal kapi avarustes  on veits nutune vôi mis… Niisiis, kuhu ma sellega jôuda tahtsin… Et ei tasu olla niiivôrd kriitiline kôige suhtes, mis on teistmoodi. Elu ei pea olema nii must-valge, sinna saab värve ka lisada, nii et teine kord, kui meelsasti neid pilke saadad, môtle kas see teeb sind ennast paremaks? Ôige, ei tee. Sestap kallis inimene, vôta parem aega ja hoopis naerata ja ole ônnelik, et on inimesi, kes selle tusase halli argipäeva üritavad natukenegi värvilisemaks teha.
Siia postituse lôppu sobib sama hästi ,kui soja kaste sushile (Just see mind praegu nukralt pilgul vaatab siin kôrval ja ootab millal ma ta päästan...), üks mônus doos  välismaist tänavmoodi, kus keegi ei karda värve ja erineda.

pictures from vogue.com / vogue.de /style.com

2 kommentaari

 1. Su postitus oli täielik minu cup of tea, sest ma kogen pea iga päev seda toredat "kui ma saaks 1 sendi iga korra eest kui keegi jõllitab .. tunnet :D Ja seda puhtalt siis kui ma kannan näiteks erkpunaseid sukki või oma armsaid JC Lita saapaid. Aga noh, mis seal ikka, ehk annab see teistelegi julgust pisut oma mugavustsoonist välja tulla ;)

  www.zerxzastyle.blogspot.com

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Tõsi, mina olen ka selle suve jooksul, mis ma Eestis olen veetnud, veendunud et kõige tähtsam on, et sa ise ennast hästi tunned st las teised vaatavad!
   Endaga elad terve elu, teised lähevad ja tulevad :).

   L,
   xx

   Kustuta