THE WHITE STRIPES

(sorry this post is only in Estonian, if you are Chrome user, hit Google translate!)

Tõelisest postitusest a'la outfiti postitusest on juba möödas häbiväärselt kaua ning nüüd, mida teeb üks blogipidaja siis? Läheb enne pimedat kiirelt jooksuga neutraalse seina taustale, paneb käed risti rinnale ja seisab ja ootab klõpsu. 

Nii..

Igatahes see on tõestus siis sellest, et mina - Liisa veel eksisteerin. Mitte igal pool nii palju nagu peaks..hkhhmm, südametunnistus pressib uksest ja aknast sisse igapäev, et "Liiiiiiiiiisa! kirjutaaa midagi! Sul on blooooggiiiii!", samal ajal kui ma ausalt tegelikult võitlen endaga, et siia mitte lihtsalt teile kirjutada, et "oh ma olen nii väsinud", "oh tahaks süüa? nom, ohh teeks quiche (mis btw tuli niniiiiii hea, võin retsepte teile visata ka mu druzjaad)" või mis iganes igapäevaste eluliste katsumustega millega ma silmitsi seisan (naerukoht). Pigem kvaliteet enne kvantiteeti!

Jaaa, mis toimunud on ehk what up? + kvaliteedist rääkides, saab ka minu (kvaliteet)aeg neljapäeval otsa G-STAR'is ja süüüdamest jään igatsema toredaid sõpru, kes mu sinna kevadel taas kutsusid! Lahkun ainult heade emotsioonidega! 

Ahjaa, ja kindlasti olete näinud instagrammis neid musta värvi karpe punase lindiga "you're invited".. Igaljuhul neljapäeval kohe pärast töööd ruttan minagi H&M poe VIP avamisüritusele, et lõpuks Eestis selle moepoe uksed avada! Juhuuu!

Igatahes, tagasi veeel nende piltide ja H&M juurde... Hakkasin ma mõtlema, et mis mul üldse H&M'st endal kapis on.. Ja voilaaa! Taasavastasin need suuured lohvakad triibulised püksid + musta sossu kampsiuni. Ideaaalne kombo hetke bipolaarset ilma arvestades :)!

Kommentaare ei ole

Postita kommentaar