SKIRT MAGIC

 Samal ajal, kui kõik jõudsalt jõulupidudeks seda "IT" kleiti otsivad, olen mina hoopis seeliku jahil. Ja kuna Eestini ja suure kaua oodatud jõulupeo + kulla Triinu sünnipäevani on täpselt pea nädal, siis ei anna aeg absull armu (mitte ka kooli deadline'd, mis ka füürerina tagant pushivad).
Igatahes, leidisin ma brand-research tehes khuuli disaineri nagu Jonathan Riss, kes on sellise brandi taga nagu Jay Ahr ja mille spring/summer 2014 on 100% minu teetass, kui mitte, et kõik-kõik tema looming. 
Väga casual-yet-sassy-Alexander-Wang-meets-3.1 Phillip Lim-meets-Rag-&-Bone-kind a look. Pikk ja logisev lause, aga koosneb kõigest heast, mis mulle meeldib!

Ja olgem ausad, kuna imekombel originaal Jay Ahr mulle kappi ennast ei poeta, siis annavad high-street poed kindlasti ka ligilähedase lahenduse või siis juhtub jõuluime ja lõpuks kasutan ära kangad, mis ma suvel endale kokku varusin ning panen kõik oma kreatiivsed mahlad tööle ja lasen hoopis endale midagi head valmis teha.


images from google.com 


1 kommentaar