ALWAYS IN A HURRY


Ma pole kunagi arvanud, et ma ütlen mingi hetk, liiga kiire on ja et ma ei tõesti EI viitsi isegi näiteks emale märku anda, et ma keset Oxford Circusit magama ei jäänud kogu sellest ringi jooksmisest ja et ma olen elus, aint vägaväga väsinud…. ja tagatipuks ainuke asi mida ma teha tahan on kerra keerata ja mingi filmi saatel magama jääda!!! Haa! 
Nüüd on igaljuhul see hetk saabunud, kuigi ma olen juba enam vähem selle eluviisiga harjunud, aga siiiski läheb aega enne kui ma täielikult sisse elan, noh nii et ma õhtul enne magamaminekut enam ei skeemita ja mõtle, et "kui palju ma seda ikka tahan?"…
Tegelt asi nii traagiline ei ole, aga fashion weeki tulekuga on töööd üle pea!


AA ja kõik, kes kätt mu facebooki lehe pulsil hoiavad, siiis pean ka internshipiga kõrvuti pidama blogi seega holla me on facebook if yar interested & ma annan passwordi!


Kommentaare ei ole

Postita kommentaar