"(S)he asked me what I wished for on my wishlist? Have you ever asked your bitch for other bitches?"

Täna on vist üks esimesi esmaspäevi, kus jõuan kell kaheksa koju õhtul ja ma ei jää esimesel silmapilgul magama… Kindlasti on ka muidugi asi ka selles, et meid on nüüd kokku seitse internide laua taga ja hetkel kõlgutan ma lihtsalt jalga enamjaolt ja täidan pabereid, kui teised linna turisti kombel kammivad.
Või siis suurestsuuurest üllatusest, mis mul kodus kapi peal ootas avamist, mida ma siiamaani ei suuuuuda ära uskuda, et mina seda tegin ja mida ma ka e-i-j-õ-u-a ära oodata, et seda teiega jagada. Kuna. See. On. Pretty. Weird. And. Awesome… Igatahes, this is how I roll right now - I'll do what I want and suddenly decided why not?! 
Aaaaggaa.. Selllest juba homme!

But for now… Diz iz what I'm dreaming of….

Nightynight cupcakes!
Kommentaare ei ole

Postita kommentaar