G-MORNING!

Nüüd, kus ma olen ennast täielikult välja maganud st eile edukalt ühe projekti ära lõpetanud ja tähistanud seda üheksa tunnise unega (yum), võin ma täieõiguslikult endale lebo-hommikut lubada enne kui tagasi lahiguväljale astun ja 3500 sõnalist esseed hakkan raamatukogus lahendama.
Kui täielikult välja arvata need kõiksugused pinged ja meeletud stressimomendid, kus reaalselt vahel tekib tunne, et Ma ei oska, ma ei taha rohkem edasi teha, lähen tagasi Eestisse ja elan oma armsas maakodus ja maalin ja joonistan ja veedan aega lähedastega, siis pean tõdema, et kõik see kaob ära sekundiga tänu sellistele hommikutele nagu täna. Üks täiesti peadmurdev projekt on valmis ja taevas on jälle sinine ja muru rohelisem, sest olen jälle taas graafikus ja saan isegi endale lubada pikka hommikut voodis. Sestap ka väike vaheldus minu sojapiima+banaani-hommikusöögile. Salmon+rice cake+heaven!

ps! click play!, see ülemine laul on mu absoluutne go-to laul hetkel!

Kommentaare ei ole

Postita kommentaar