WORKING GIRLLL


 photo 2_zpsd120bd0f.jpg  photo 12_zps8838eb48.jpg
cardigan Zara dress underneath G-star raw heels _ bag Zara hat Lindex

Yupyup, olen taas internimas? ja uuesti PR firmas. 
Ja ääärmiselt õnnelik selle üle. Tänu sellele, et ma Surgery PR's endale armsa-''Londoni''-pere suutsin soetada, kutsus üks mu sõbrannadest seal, mind endaga kaasa uude firmasse, mis on hetkel täielik ajupäästja mul... Kuna ma olen vaikselt juba kärbumas ja närbumas sellest puhkusest, mille ma olen endale ''lubanud'' pärast seda intense 2 aastat ülikoolis. Mitte öelda nüüd, et see oli liiast, aga igatsesin seda kiirust ja sabimist väga.
///
Or... interning. Yesh, I am fully back in the interning world! And again for a PR company - can not even hide my happiness at the moment, cos' I was already getting tired of this little vacay... Kind a hard to do nothing after this intense 2nd year, like my bf says "even if I am not for the first time - not in a hurry - I am still always in a hurry"

Kommentaare ei ole

Postita kommentaar