RICCARDO TISCI x NIKE

sneakers sneakers sneakers sneakers snickers snickers nom... 
Hei teie seal, mõnusat esmaspäeva õhtat!
Ei ma ei üldsegist ei liigitaks oma armastus ketside vastu laiskuse alla... Okei tegelt on see enamasti sellest tegelt tingitud küll.. Kas keegi teist kujutaks ette pilti, tsikki 15cm kontsadel jooksmas bussile, käekott - mis heaga 5 kilo träni täis, siis veel riiidest, see öko-kott!!! veel omakorda kooli asju + sketchbooke + jutte täis, bussi peale jooksmas? hmm, no mina kujutan, aga ilus see vaatepilt poleks.. Parajalt iseloomu kasvatav ja treeniv, aga mitte ilus.
Igatahes, kus ma oma jutuga jõuda tahtsin oli, see ettt, Riccardo Tisci a'la Kim'i ja Kanye pälll a'la Givenchy peadisainer lükkas Nikega koostöös jälle uued ketsid letile ja pean tõdema, et kuigi eelimisi paare ootasin ma rohkem (olin ka sellevõrra rohkem pettunud, kui need mustad jurakad kohale jõudsid), siiis need beezid sulatavad ka minu üles! (eriti see teine ''kuukulgurite'' AIR FORCE 1 MID paar vasakult)

PS! Rohkem juttu Riccardo Tisci'st x Nike'st mida ta arvab Kim'ist ja kõigest saate lugeda SIIIIIN!
images from sole-u

Kommentaare ei ole

Postita kommentaar