#STELLALOVE

shoes : stella mccartney

Loodan, et Jaanid möödusid teil rahulikult või siis pidulikult. Minu omad olid üsna entusiastlikud teoorias, kuid lõppesid ikkagi kodus sossult teleka ees perega... höhöö aga teoorias olin tugev.

Kuigi selle aasta Juuni võtab eeskujulikult malli eelmisest aastast st ''suve sõbralikud'' ilmad jäävad järgmise 30ne päeva hulka, siis ei tunne ma ennast teps mitte halvasti, et alpinisti kombel hetkel veel plätudega/sandaalidega ringi ei lase... Hoopistükis, 239743289749's lõpukink endale või siis lihtsalt hea investeering - Stella wedged - paitavad jalga!

2 kommentaari

  1. Nagin sind Tina just Rocca keskuses ning vaatasin, et nii ägedad jalatsid!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ohh nii tore! Mulle tundus ka et nägin sind, aga lühinägelik nagu ma olen, polnud ma kindel :) Oleks võinud hei öelda :P!

      Kustuta