STATIONERY QUEEN

Kesiganes mind teab, teab, et mul märkmikuhaigus. Paar aastat olen ma suutnud vähendada seda kahe põhimärkmiku peale aastas, a'la üks kalendermärkmik, et üles kirjutada noh need igapäevased kella peale minekud ja siis teine siuke kerge kriblamine....Ma ei tea kas minusugustele on kuskil anonüümsed kohtumised ka, aga nüüd vist kindlasti peaks, kuna on olemas selline pood naguu - TIGER! Bf kindlasti vannub, et see on saatanast sest vähemalt kahe täis kotiga tuleb sealt alati tulema tulla, kuna seal onju igast lahedat peokraami (sest koguaeg on maskiball ja midagi tähistada), ohh ja siis mõni lahe kauss või marmor alus (jumal teab, et me elame Kardashianite mansionis ja meil on niikuinii KÕIK marmorist eks) jaaa märkmikuuuuuud! No soz, seal ma tõesti saan aru, et KÕIK. TULEB. ÜLES. KIRJUTADA! KÕIK!!!


Kommentaare ei ole

Postita kommentaar