HOME INSPO

Eelmine nädal jäin pooleli ''Kõnts'''aga ja uurisin ja puurisin, mis mulje teil jäi sellest... Ja nüüd ma saan täielikult aru, miks keegi mitte midagi ei öelnud. Esmalt - sa lahkud saalist ja sa ei oska kohe midagi öelda? Nii palju paljast ihu? vähe sõnu? valgus? muusika? tühi tuba täis muda? peaaegu mitte ühtegi sõna?... Esimesed 30 minutit olin ma enam, kui kindel et saan aru mis case on... A'la Eesti rahva tögamine - naabrite vaheline õelus-kadedus-tagarääkimine, seksuaalsus kui tabu ja kõik see... aga ülejäänud 1,5h lükkas.. Ühesõnaga, käige ise vaatamas ja oskate ehk mulle sõnad suhu panna. Tasub vaadata!


Aga tegelikult tahtsin lobiseda hoopis vähe rohkem sisustatud tubadest, ehk kodu sisustamisest/interjöörist. Täielik no-brainer, et iga tüdruk sirvib juuksuritoolis kodukirju või tumblrs jälgib kasvõi ühte kodublogi või mõnda Skandinaavia blogijat kellel IKEA kodu on. Mida iganes te ka ei jälgi, teate küll, mis ma mõtlen. Ise ma isiklikult jälle midagi sisustama ei hakka veel, aga unistada meeldib ikka või noh mis unistada - kogun kraami tegelikult enda kodu jaoks juba ma ei tea mis ajast. Väike green-house x lage valge sein x või hoopis maale täis sein x suuuured lambid... huh!

BTW võite mind ja minu ''unistusi'' ja unetusi jälgida mu TUMBLRIST SIIT!
 Btw, see ülevalt parem on Emily Ratajkowski kodu, tsekkige seda SIIT #dreamhome
 Pole küll interjöör - aga kui khuul idee - pilt+pildiraam - kohvitassi x kommi - alusena?!


Kommentaare ei ole

Postita kommentaar