WEDNESDAY FINDS X SMOOOOTHIES

(soz, my english readers - this post is only in Estonian!)

Selle asemel, et teile siia visata hunnikutes riideid, pigem näitan teile viimase aja avastusi netist ja mujalt, mis mulle silma on jäänud + viskan teile pilte oma smoothie detoxist.
LEMMIK KOOMIK, literally would marry him (soz bf), tegemist on showga mis paneb mu naerma pisarateni ja eriti tema Carpool Karaoke’d. Jah, ma räägin The Late Late Show with James Corden (kliki nimele, et naerda südamest!)... aa ja siin kerge preview ka.


LEMMIK FILM PÖFFILT, Käisin pühapäeval PÖFF’il moefilme vaatamas üks neist oli Jeremy Scott: People’s Designer ja teine Le testament d'Alexander McQueen. Ja ausalt üks oli veel, mida ma hullult näha tahtsin, aga kahjuks on juba välja müüdud on Homme Less. Igatahes, olen rahul oma valikuga, ning soooovitan kõigil minna vaatama Jeremy Scott’i või kuidagimoodi see saada! Käsi südamel, on ta üks mu lemmikuid disainereid, eriti just Moschino loominguga (aaah ja need Adidas tiibadega?!), siis oli see kuidagi nii õige nagu friikad ketsupiga. 


LEMMIK LUGEMINE HETKEL, Kevadel, kui ma Londonis elasin, siis mu parim sõber ja roomie, töötas raamatupoes, ning teate küll seda momenti, kui kõik raamatud mida te eales tahate kahanevad 3£ peale (st kommiraha peale)! Igatahes, hakkasin meeletult sirvima liste raamatutest mida ma terve elu olen tahtnud, aga näiteks Eestis ei ole raatsinud osta, sest vahepeal tundus et mõnda korraliku moeraamatut ostes tuleb võtta noorepere laen? 
Igatahes, George Orwell ‘’1984’’! Ostke, lugege, mõelge.


LEMMIK INSTA-INSP @blancamiro! Gaad, lihtsalt virutaks kõik ta riided asjad huuuh. Tüdruk on lihtsalt maailma lahedaima stiilitunnetusega + ta töö võtaks ka endale.

 /// 2 Bananas + handful of melon + 100g vanilla soy milk by Alpro ///
/// handful of blueberries + 2 bananas + handful of pomelo + 100g soy milk by Alpro ///

Kommentaare ei ole

Postita kommentaar