MY MOTHERBOARD, MY SELFwearing Moschino sweater & earrings H&M latex skirt.

Soz /// Following is only in Estonian!

Mõtlesin, et lasen endal veel tänase õhtu turtsuda ja kuri olla, aga ei. Ma ei saa siia ka nii pikka vahet sisse lasta, kui mul on mida siia riputada ja üles panna - kerge oufitikas slash vingumine….  Hehe, soz!
Igatahes, miks vinguda? Kuna mul on blogi ikka enamasti heatuju blogi, ehk ma ei pane siia üles, kui ala kapist on sojapiim otsas ja mul müsli juba kausis või bf sõi kõik müsli ära ja ma juba valasin piima kaussi? Ehk kõiksugused igapäevased ''draamad'' hehe... Aga teate küll neid päevi, kus päike paistab ja kõik on nagu lill ja sa tead, et saad terve kõvaketta garantiiist kätte mmmm…. think again.
Viimati vist olin ma nii kuri, kui mu kõigekõigem eelmine välinekõvaketas alla andis, ehk koos mu lõputöö piltidega sellest, kui ma pisipisi olin ja kõikmuu. Ühesõnaga. Mälestused. Viuhh. Läinud. Okei, pole hullu selle saab või peaks saama taastada nagu ma kuulsin. Garantiisse ma minna kahjuks enam ei saa, aga õnneks sõpru häid on, kes seda lahti jagavad, mina oma blondipeaga (siin kohal õigustab mu juuksevärv ennast!) seda teemat ei jaga ja parem ei proovi ka näppida.
Igastahes, nüüd olles targem, ja vajades siiski kõvaketast ostsin ma (pane poe nimi siia!) UUUE kaks korda kallima ketta, täielikult mu budgetist väljas ketta, ehk et nagu usaldusväärse ja hea ja noo kõik sõnad mis tead veel öelda… Läks katki. Lambist. Võib seda võrrelda sellega, et arvuti on laual koos välisekettaga ja lähed mandariini järele kööki ja ketas enam ei vasta sulle. Nii... Garantii it iz. 
Jaaa nüüd tuleb see päikselise päevaga järgimineku koht.... mina oma blondipeaga olevat selle ise avanud enne garantiisse toomist. Kui ma ausalt saaks, siis ma paneks teile pildid siia näitena, mismoodi ma olevat seda avanud? Otseselt öeldes, oleks ma pidanud selle — lahti plastikust pidanud imema/maeiteakuidas-sulatama/või Harry Potterdama - võluma? — Täheldades seda loogikat, et kui ma tahan, et mu auto korda saaks, siis ma ei lähe kapotialla katsetama, vaid lähen spetsialisti juurde — et see ikka korda saaks? Teksapükstega riskiks veel, aga c’mon garantiimees? oma mälestuste/piltidega/dokumentidega, kui sellel on garantii võimalus JA terveks saamise võimalus LÄBI spetsalisti käe? EI. Ühesõnaga, saadeti mind minema, katkine kõvaketas, sadamiljon raisatud ja naeruvääristatud.
… Ma tean, et ma tavaliselt ei kirjuta teile oma toredaid seikasid, mis enamasti ongi toredad, sest inimesed on ilusad ja head, aga nooo soz man, see kogemus ja naeruvääristamine garantiinurgas küll nüüd võttis Teisipäeval jalad alt! 
Igastahes, mis teil täna päriselt head juhtunud on?  

UPDATE: Round 2 is on. Viisin teise  (pane poe nimi siia!) esindusse ja ka nemad leidsid, et ma olen kuldsete kätega pihv, kui sain kriimudeta ühe pisikese kõvaketta ise lahti! Igatahes, round 2 kõvaketas garantiis!

4 kommentaari

 1. pöördu kuskile tarbijakaitsesse, kui sa tegelikult midagi pahasti pole teinud :)

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Kusjuures, see on mu 3 etapp, kui nüüd teisel korral garantiis öeldakse, et ma ikka ise jälgedeta sisse muukisin. Tahtsin valutult selle kõigi jaoks läbida, aga kui nad ikka süüdistavad mind, siis lähen küll tarbijakaitsesse. Isegi teise esinduse töötajad hakkasin naerma, et ma teen väga puhast tööd, kui jälgedeta ühe WD ketta lahti teen :).

   L, xx

   Kustuta
 2. Mulle korrutati ka iga aasta, et tõsta oma failid kõvakettale ja seda ma ka tegin. Usaldasin ketast liiga palju ja ainsad copyd enamus tähtsatest asjadest on siiani seal peal. Euronicsist öeldi kohe, et targem on mul sellega ise tegeleda kuskil IT-venna juures, sest nemad saadavad tootjale, kes tuimalt selle välja vahetab ega hooli, et mu nooruspõlve fotod ainult selles kohas paiknevad.

  IT-buss oli nõus mu failid taastama 150€ eest, aga garantiile võin hüvasti öelda. Enam ei usalda, vaid ilmutan. :)

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Tõsilugu, ma lõpuks olin valmis juba loobuma selle uue ketta puhul oma failidest, kuna eemisel katkisel on need peal ja teoorias saab toda ka päästa, kes teab kui kallilt ainult... Aga nüüd on puhas põhimõtte küsimus juba selle miljoni eurtsise ketta päästmine garantiis, mille saaga lihtsalt venib ja veniiiiiib :).

   Õige mõte, paberkandjal on kõige kindlam, lähen ka nüüd kindlalt ilmutamise teed ;)!!

   L, xx

   Kustuta