CREEP OR NOT?

alexander wang fall winter via glamazonsblog
Kuna miskipärast blogger enam mulle e-maile ei saada kui keegi kommenteerib, siis andke andeks mulle kui ma ala juunist kirjutatud kommentaarile alles täna vastan ja noogutan kaaasa kui soe suvepäev siis oli. Andke andeks. Annan endast parima, et kiiremini jälile jõuda. 
Eelmises postituses keegi tore kommenteeris ja küsis, et kas ma näiteks vlogi ei tahaks teha? Kui ma aus olen, siis ma olen sellele kunagi mõelnud, et oleks ju tore, samas olen ma piisavalt häbelik, et seda teha a’la täispikkuses ‘’minu päeva’’.. nii et pean veel mõtlema selle üle. Aga, kui liikuvas pildis mind reaalajas tahate näha, siis Snapchat aitab ka hetkel välja - liisakushnir. Enamasti igapäev saan midagi kaadrisse :). 

Igatahes, tegelikult tahtsin ma teiega jagada vahvat jalanõutrendi/stiili/kuju -  ‘’creepers’’ - soovitavatalt igasugused meesssoost isikud võivad nüüd ekraanist eemalduda, sest nagu ma arusaan, siis pole päris teie lemmik suss. Või noh, oma bf reaktsioonist ‘’omg’’ võin ma juba arusaada, et parem kui selle peale raha ei kulutaks. Soz, hilja juba. Niisiis, hakkasin ma respekti andma neile sellest hetkest kui Rihanna tegi oma sussi kollektsiooni Pumaga ja nähes teda neid kandmas tundus äärmiselt khuul ja androgüüne. Ma ei saaks öelda, et enne creepersid mulle otseselt ei oleks meeldinud, võib olla pigem, siis Londonis olid need minu jaoks kuidagi nii ära leierdatud teema - a’la nagu valge Converse suss. Igastahes, I gave it another go  ja loodetavasti miksin seda sama khuulilt nagu Rihannaaaa.


/// For some reason blogger doesn’t want to send me e-emails after you guys have left comments, so I am so sorry if your comments from June?? get replies lets say - today! I’ll try to keep an eye on your comments! 
Anyways, on the last post someone kind asked if I have thought about doing Vlogs on my blog… And if I am being honest, I have! BUT I am a bit shy and also the language angle would come in, should I do it in English or Estonian? + I don’t think that my life in a daily bases is sooo interesting that you’d like to see it.. So I still need to think about it. But meanwhile Snapchat is a pretty good substitude and if you want to see me, then my account - liisakushnir is fully working and I try to capture something everyday…
Anyways, I actually wanted to show you a trend that’s coming back - creepers! From this point on, I suggest all male readers can just shut down your screen or look the other way, because as I’ve heard creepers are not your favorite type of shoe. Like my bf, who kindly said ‘’omg’’ and suggested that I wouldn’t spend my money on them.. Soz, already bought a pair.
Anyways, I started giving Creepers more respect when Rihanna came out with a collab with Puma. And seeing her wearing her collection, made me think how cool and androgynous they are, super cool. I can’t particulary say, that I didn’t like them before thou, yet I feel that they were kind a done for me when I was livining in London, as everybody wore them. A’la like white Converse sneakers. Anyhow, I gave them another go and hopefully I mix them with my chlothes like Rihanna dooooess…

Kommentaare ei ole

Postita kommentaar