1-800-HOTLINEBLING

what I am wearing: sweatshirt a gift from bf / high-waisted jeans NewYorker

Ilusat naistepäeva tsikid! Kahjuks ma ei saa kuidagi välja vabandada ennast, et ma ei kanna roosat ja roosa tegelt ju üldse ei sobi mulle ja mul ei ole ühtegi roosat asja jne… Valetaks. Jube palju on ja just sellist lolli beebi-roosat mis tundub jube jõhker mu blondide kiharate ja tattooveeritud kätega. Aga mulle just meeldib nii, kerge siuke naistevangla (a’la Orange is the New Black, muud kogemust mul vanglaga pole hehehe) vaib (tattoveeritud käed + roosa höhöhöö). Aga ma lippan nüüd emaga vapianosse pizzat ja pastat kugistamaa ja kinno! Homseni!


/// Happy women's day! Unfortunately, I can find any excuse for my pink sweatshirt - I do wear pink, and it suits me and especially that crazy baby-pink, which goes perfectly with my blond hair and tattooed hands.. Kind a like Orange is the New Black vibe - super light and girly yet a bit rough. ///

Kommentaare ei ole

Postita kommentaar