THE LIFE SAVER

H&M CONSCIOUS

(sorry, atm following is only in Estonian)

Hei-hei! Loodan, et teil olid mõnusad jõulud lähedastega ja lauatäie söögi ja kõige heaga! Minu omad olid traditsiooniliselt kolmed jõulud ühel päeval, mis lõppesid minu haigeks jäämisega. Mis pole küll traditsiooniline, aga ju oli see kah siis millekski hea (a’la hetkeksi aja maha võtta?).

Enne kui aasta saab läbi ja külmad ilmad tulevad peale jagan ma teiega ühte oma lemmikut nahaniisutajat. Ilmselgelt vean ma seose selle jaheda ilma vahel, sest nagu ma varem olen maininud siis mul oli väiksena korralik külma allergia, mis mingil määral hüppab välja ka nüüd täiskasvanuna kõige ebasobivamates olukordade. …Seega muidu ma ei ütleks üldse, et mul oleks kuiv nahk aga külm teeb liiga küll. Ning kuigi ma olen suhteliselt LUSH’i usku, kuulsin ma juba ammu jutte, kuidas see H&M Conscious toode röövib südameid. Seega ma lihtsalt PIDIN proovima. Ja guess what! Asendamatu talve-kaaslane. 
Täielik all-over oil mida võib juusteotsest nö näoni välja mätsida (kuigi näkku mina seda siiski ei paneks). Paljusid võib ehk see tugev tsitruseline lõhn ehk jalust niita, aga see omamoodi värskus aitab veits unistada troopilisest puhkusest höhö.


Kommentaare ei ole

Postita kommentaar