SHOCKING PINK


Puhkus on läbi ja kuna nüüd ei saa ma mitte enam päevast päeva veereda suures T-särgis ringi pean vaikselt mõtlema, mis edasi.. Kuna ma olen viimasel ajal sellise mõtteviisi omaks üritanud võtta, et kui ma miskit juba paar kuud ei kanna lükkan ta ikkagi karpi nimega ‘’kirbukas’’, siis üritan ma igapäev leida oma kapist erinevaid kombinatsioone. Ma tean, ma tean… Ka mulle on öeldud, et ‘’misajsa? sa paned selle tööle selga?’’, jep panen küll! Sest kuna suurem osa valgest ajast oleme me ju tööl, siis milleks ma ostan asju, kui ma neid ei kanna? Seega jah! Minu riided on kindlapeale kandmiseks, ning üritan igast riideid nii palju kombineerida kui võimalik. 
Kuna mulle on jälle ‘’sümpaatseks’’ saanud see eriti erk roosa, siis tänu WWD ja teistele veebiajakirjadele sain ma aru, et ei ole ma ainuke kes vaibib sellist roosat ja väga palju korraga. Sest pink on pink on täitsa IN! Algava kevad/suve üks trende! Kui te ei usu mind siis Celine, Balenciaga ja Valentino ometi ju ei valetaks. Plus need khuulid naised all pool, kes rokivad kärtsuvat roosat nagu poleks homset. Ja samuti ka mina oma H&M seeliku ja dressikaga, mis kindlalt näevad soojema ilmaga koos veel päevavalgust!
INSTAGRAM LIISAKUSHNIR
____________________________________/ My vacation is over and the realisation that I cannot wear a massive T shirt all day long, is hitting oh-so-hard… Really need to rethink my wardrobe for sure. Also I am trying to adapt the idea that if I have not worn it for few months then it has ‘’for sale’’’ written all over it. That’ s why i am trying think different combos all the time as well.. I know, i know… I’ve been told as well ‘’ what you are wearing that for work?’’ Yes! Why not we spend so much time at work why buy things just so you could hang them in your closet? Doesn't’ t make any sense… So yes, if I buy something I’ll wear it. 
And once again I like that truly annoying extra bright pink, and thanks to WWD and other online magazines, I’ve come to realise that I am not the only one! Pink on pink is so IN! And in fact it is one of the biggest trends for upcoming S/S! So if you think I’m talking nonsense, then take a look at Celine, Balenciaga and Valentino! Plus also those really cool women down below! 

celine / balenciaga / valentino


wearing everything from H&M / shoes Gucci

Kommentaare ei ole

Postita kommentaar