SPACED-OUT


Pärast üleeilset ülipikka postitust mul on tunne, et ma ei taha üldse mitte siin kaua lobiseda, vaid just öelda, et ma loooodan, et te võtsite osa Madara suuurest allahindlusest, sest seee oli Ü-LIM! Nagu jõulud ja sünnipäev üheskoos! 
Aa outfitist ma ikka natukene lobisen... see roosa mõnus sossu-soe dressikas on pärit H&M'st ja olen seda oma täiega roosas outftis teile juba korra näidanud, aga kuna ma ei suutnud enam mõelda viise kuidas seda kanda (?!), siis mu loogika, kas ''kanna või loobu/anna ära'' ajas kadeduseussi siiski sisse ning vanad head triigitavad patchid tulid mulle appi. Kusjuures panete tähele, kui hästi see kosmose-patch x hõbeseelik ideepoolest üksteist toetavad. 


INSTAGRAM LIISAKUSHNIR
____________________________________

/// After my long-ass-post from Monday I feel like I should keep it super simple and short, oh and I hope you guys harrassed Madara's sale, because it was da bomb. Almost got carried away! Like Christmas and birthday all together.
But about my outfit... You've probably seen this H&M pink sweatshirt before in my mega-pink-post here but after that I felt like I don't have anything to wear that with.. so my logic either wear or throw away/give away came to help and suddenly I was too jelly to give that away and decided to give the old pimped-by-patches a go. Btw, did you notice how well the spinning world patch and the space-skirt work together - like I almost planned it like that. Ha, no. 

wearing skirt x sweatshirt x patches x stockings H&M /shoes Miu Miu

 

Kommentaare ei ole

Postita kommentaar